LPReborn Fiora ayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Güzel bir Fiora ayarları lazım bana arkadaşlar, malum tank metasındayız. Bu karakter de çatur çutur tank eritiyor. W ayarlarını dün kendim yaptım da pek istediğim gibi agresif oynamıyor karakter ve evet scripti de default kullanıyorum. Challenger Config falan da demeyin, Challenger Config'i sevmeyen birisiyim. Karakterler abuk zubuk oynuyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lprebornda istediğin kadar ayar yap fiorasi kötü o yüzden başka yazanlara pek ümitlenme dostum

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
lprebornda istediğin kadar ayar yap fiorasi kötü o yüzden başka yazanlara pek ümitlenme dostum
Vallaha ya abuk zubuk cevaplar geliyor ama mecburum kullanmakta bir şekil ayar yaparım iyi olursa forum açıp atarım ayarları

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba dostum fiora'da bence önemli olan config değil senin sc ile oynayışın örneğin adama doğru fareyi tutup dümdüz boşluk tuşuna basınca gerçekten çok saçmalıyor. fiora dibindeki malphite ulti attığında bile asla w kaçırmadığı için çok sarmıştır sc ile oynamak o yüzden biraz kendi oyun tarzımdan bahsedeyim w ya hiç bi şekilde dokunma kendisi en iyi yerde atıyor sadece adama dalarken pasif çıkan yerlere doğru fareyi götürüp karakterine sen yön ver adam kaçıyorsa sal bir de sc ultiyi kendisi atmasın gank yedin veya adam çok açıldı hemen kendin ulti basıp boşlukla yine aydı dediğim gibi karakterine yön ver (bazı durumlarda w yu adam kaçmasın diye yavaşlatmak için de basabilirsin)

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
usta güzel bulursan söylermisin ya banada lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk bence q ile dodgelemeyi aç ki o sende verdır : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...