Çözüldü LPReborn FPS sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba SC kullanmaya ilk başladığımda (1.5 ay önce) bilgisayarımda 120 FPS sorunsuz Lol oynarken yüzlerce SC ile oyun oynadıktan sonra şimdi kasma problemleri yaşar oldum. FPS özellikle tflerde düşüyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa çözümü nedir?

Çözüm
Oyundaki grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyebilirsiniz, gölgeleri kapatabilirsiniz , çözünürlük, oyun içi ayarları, ve f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba SC kullanmaya ilk başladığımda (1.5 ay önce) bilgisayarımda 120 FPS sorunsuz Lol oynarken yüzlerce SC ile oyun oynadıktan sonra şimdi kasma problemleri yaşar oldum. FPS özellikle tflerde düşüyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa çözümü nedir?
kasma, donma, farm keserken fps düşme bu sorunlar herkeste var oyunu orta ayarlarda oyna tam pencereli ekrana al genede fps yüksekliği yaşarsın

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sc fps'in bir tık içinden geçiyor kardo ona yapcak bişey yok. çözünürlülük düşürürsen sıkıntı yaşamazsın.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Oyundaki grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyebilirsiniz, gölgeleri kapatabilirsiniz , çözünürlük, oyun içi ayarları, ve f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...