LPReborn gelecek olan ShamanBeyV2 configi için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.
iki configede aynı şeyi yazmışsın tahmin edebiliyorum amacının ne oldugunu.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
iki configede aynı şeyi yazmışsın tahmin edebiliyorum amacının ne oldugunu.
ne gibi bir amacım olacak bilader milletin hazır yaptığı configi alıp draw kapatıp yayınlıyorsun tier listi baştan savma yalan yanlış hazırlayıp koyuyorsun faydalı olmayan tamamen pohpohlanan bi config ve konu üzerinden prim kasman benim gram umrumda değil yapacaksan düzgün yap geliştir kendini diyorum gayet saygı çerçeve içerisinde ve 2 konu da configle alakalı olduğu için bu yorumları yazdım sonuç olarak yorumumu belirtme özgürlüğüm var e forum kurallarına da uymuşum hitabımda saygımda bi kusur yok seni geren şey ne kaldıramıyosan eğer eleştiri açma konu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...