LPReborn geri bildirimi için Discord serverine kanal isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eskiden Windsharp için istek, öneri kısmı vardı. Scriptler vs. için isteklerimizi yapıyorduk veya bugları tespit ediyorduk, ona göre ekleniyor ve düzeltiliyordu. LPReborn için Discord kanalında böyle bir sekme açılabilir mi? Mesela şu an activator kısmında Mikael vs. çalışmıyor. Zhonya bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Buna göre hem eksikler tamamlanmış olur hem script daha kusursuz hale gelmiş olur. Yeni şampiyonlar zamanla eklenilse ve ufak tefek hatalar giderilse (Mikael ve zhonya) gibi daha iyi olur diye düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
unknown.png

pikachuya baglı durum ve bu aralar dcde vs aktif birşeyler yapıyordur ve sözü var uwu owo >.<

not: lpreborn windsharpın eski sürümüdür

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence yeni şeyler eklemeyi veya geliştirmeyi düşünmüyorlar şuan sadece sc yi güncel tutmaya çalışıyorlar, extra bişeyler yapmayı planladıkalarını sanmıyorum, çünkü aylardır söylüyoruz bizde yeni birşeyler eklense diye ama düşünürsek duyurusunu yaparız diyorlar genelde, tabi yaptıkları iş kolay değil onlara da hak veriyorum umarım ilerde yeni şeyler, yeni herolar eklerler. I love mh.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni şampiyonlar eklense çok güzel olur vex ve renata çok sıkıntı yaratıyor scriptle oynarken

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

LPReborn için bir geri bildirim mekanizması hakkındaki fikirlerinizi değerlendireceğiz. Bir gelişme olursa forum üstünde veya Discord sunucumuzda görebilirsiniz. Fikriniz için teşekkür ederiz, iyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...