Çözüldü LPReborn GetLastError(): d8 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
League of Legends'in Scriptlerinden birini çalırtırmaya çalıştığımda MUICore da :

GetLastError(): d8 hatası alıyorum. Windows duvarını felan kapattım aynı şekilde pc de antivirüs programıda yok. Lütfen yardımcı olun.

Çözüm
League of Legends'in Scriptlerinden birini çalırtırmaya çalıştığımda MUICore da :

GetLastError(): d8 hatası alıyorum. Windows duvarını felan kapattım aynı şekilde pc de antivirüs programıda yok. Lütfen yardımcı olun.
lpreborn scripti windows 10 sürümlerinde çalışıyor 1909 sürümü olması lazım windows 10 sürümüne geçmen lazım eğer işe yaramazsa geri dönüş yap
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI

lpreborn scripti windows 10 sürümlerinde çalışıyor 1909 sürümü olması lazım windows 10 sürümüne geçmen lazım eğer işe yaramazsa geri dönüş yap

Çözüm
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
teşekkür ettim reis. Şimdi win 10 yapıyorum bakalım olur inşallah olmazsa yazarım tekrardan <3

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...