9 Tem 2022 #1 mustr3ius M Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI arkadaşlar 8.1 pro kullanıyordum aynı hatayı aldım şu anda win10 enterprise yüklü diğer açılan konularda söylenilen her şeyi yaptım ama hâlâ bu hatayı almaya devam ediyorum ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
arkadaşlar 8.1 pro kullanıyordum aynı hatayı aldım şu anda win10 enterprise yüklü diğer açılan konularda söylenilen her şeyi yaptım ama hâlâ bu hatayı almaya devam ediyorum ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Çözüm T T Teodora 13 Tem 2022 Merhaba, 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bu adımı yapın direkt sorununuz çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 8.8.8.8 8.8.4.4 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca altta verdiğim kodları komut istemini yönetici olarak çalıştırıp yazın. Kod: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset
Merhaba, 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bu adımı yapın direkt sorununuz çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 8.8.8.8 8.8.4.4 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca altta verdiğim kodları komut istemini yönetici olarak çalıştırıp yazın. Kod: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset
9 Tem 2022 #2 kodx16xx13425 K Onaylı Üye Katılım 8 Tem 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 26 Sosyal 3 HİZMET YILI kanka normalde hata vermaz ama sen pc yi kapatıp dene Oyla 0 Olumsuz oyla
9 Tem 2022 Konuyu başlatan #3 mustr3ius M Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI kodx16xx13425' Alıntı: kanka normalde hata vermaz ama sen pc yi kapatıp dene Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı sadece windows 10 sürümüm 1909 değil 19044.... Oyla 0 Olumsuz oyla
kodx16xx13425' Alıntı: kanka normalde hata vermaz ama sen pc yi kapatıp dene Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı sadece windows 10 sürümüm 1909 değil 19044....
9 Tem 2022 Yasaklandı #4 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları yükledikten sonra oyunu pencereli tam ekran moduna alıp dener misin? Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları yükledikten sonra oyunu pencereli tam ekran moduna alıp dener misin?
9 Tem 2022 Konuyu başlatan #5 mustr3ius M Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI love set us free' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları yükledikten sonra oyunu pencereli tam ekran moduna alıp dener misin? Genişletmek için tıklayın ... bunları yaptım olmamıştı şuanda sürümü 1909'a düşürüyorum öyle deneyeceğim Oyla 0 Olumsuz oyla
love set us free' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunları yükledikten sonra oyunu pencereli tam ekran moduna alıp dener misin? Genişletmek için tıklayın ... bunları yaptım olmamıştı şuanda sürümü 1909'a düşürüyorum öyle deneyeceğim
9 Tem 2022 #6 elcioko Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 643 Çözümler 8 Tepki puanı 72 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Sorun düzeldi mi, hala aynı mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
9 Tem 2022 #7 MuhammedEmir Erkan M Onaylı Üye Katılım 7 Tem 2022 Mesajlar 59 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI bendede o hata bir kere gelmişti Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Tem 2022 Konuyu başlatan #8 mustr3ius M Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI elcioko' Alıntı: Sorun düzeldi mi, hala aynı mı? Genişletmek için tıklayın ... hala aynı Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Tem 2022 #9 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Merhaba, 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bu adımı yapın direkt sorununuz çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 8.8.8.8 8.8.4.4 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca altta verdiğim kodları komut istemini yönetici olarak çalıştırıp yazın. Kod: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bu adımı yapın direkt sorununuz çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 8.8.8.8 8.8.4.4 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ayrıca altta verdiğim kodları komut istemini yönetici olarak çalıştırıp yazın. Kod: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset