LPreborn Güncel Tier List

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tierlist.png

Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tristana ve Karthus S+ olabilir diye düşünüyorum, onun dışında güzel tierlist

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
configli hali mi yoksa defoult mu bu list

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Tristana ve Karthus S+ olabilir diye düşünüyorum, onun dışında güzel tierlist
tristana bazen zıplarken aşırı sapıtabiliyor Karthusta KS R ayarı düzgün çalışmadığı için S+ değil S+ tüm şampiyonlar neredeyse kusursuz script uyumuna sahip ama haklısın kullanıcıya görede değişebilir :)
Post automatically merged:

configli hali mi yoksa defoult mu bu list
Cha ve moncheri configle denendi hepsi ama bi fark etmiyor sadece samirada titreme gördüm configsiz okadar

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yasuo nasıl düzgün çalışmıyor kanka default ayarı ile biraz kendin ayar yaptıktan sonra oyunda seni kimse durduramıyor, aynı şekilde katarina da çok iyi çalışıyor. Yaptığın tier list tamamen rastgele dizilmiş. Örneğin urgotta düzgün çalışmıyor ama gidip en üst kademeye koymuşsun. Ashe bile a tiera koymuşsun hiç Ashele maç atmadığın çok belli Ashe s+ girecek seviyede çok iyi sadece e yi kendin atman gerekiyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yasuoda e'yi kapatıp kendin atıp denesene, belki s*kin koparsa oynarsın o zaman. E dışında gayet stabil, s+ tiera girer

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 81225

Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )
Bence çoğu ADC S olması gerekiyor zaten adcler scriptle beraber her türlü maçı taşıma kapasiteleri var.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Zed iyi bu arada jungleda oynuyorum zaten basit harass kombosunu tutturması yetiyor bir de ultisiyle skillerden kaçıyor daha ne yapsın bu çar :D

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
taliyah w sünü düzgün atıyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Zed iyi bu arada jungleda oynuyorum zaten basit harass kombosunu tutturması yetiyor bir de ultisiyle skillerden kaçıyor daha ne yapsın bu çar :D
hocam sorun orda zaten üst düzey bişey vaad etmiyor

taliyah w sünü düzgün atıyor mu
semi manual ittir/çek ayarı kullanıyorum ben iş görüyor

Bence çoğu ADC S olması gerekiyor zaten adcler scriptle beraber her türlü maçı taşıma kapasiteleri var.
çoğu s tier zaten diğer adclerin gerisinde kalan adcler aşşağılarda kalista twitch varken neden varus oyniyim ki :D

Yasuo nasıl düzgün çalışmıyor kanka default ayarı ile biraz kendin ayar yaptıktan sonra oyunda seni kimse durduramıyor, aynı şekilde katarina da çok iyi çalışıyor. Yaptığın tier list tamamen rastgele dizilmiş. Örneğin urgotta düzgün çalışmıyor ama gidip en üst kademeye koymuşsun. Ashe bile a tiera koymuşsun hiç Ashele maç atmadığın çok belli Ashe s+ girecek seviyede çok iyi sadece e yi kendin atman gerekiyor.
urgotta düzgün çalışmayan ne var allah aşkına %25 de r atıyor çekiyor move yaparak oyun oynuyosun sadece ayrıca katarina için script katarina görmemişsin buna iyi diyosan ashe maç taşıma potansiyeli bu metada az olduğu için a tier twitch varken neden ashe oynayayım :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tristana bazen zıplarken aşırı sapıtabiliyor Karthusta KS R ayarı düzgün çalışmadığı için S+ değil S+ tüm şampiyonlar neredeyse kusursuz script uyumuna sahip ama haklısın kullanıcıya görede değişebilir :)

Cha ve moncheri configle denendi hepsi ama bi fark etmiyor sadece samirada titreme gördüm configsiz okadar
Kullandığınız configi nereden edinebilirim hocam?

en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
zed oynanıyor aslında yanlış koymuşsun

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ashe ve xayah ı s+ görmemek üzdü ozellkle xayah sc de mainledigim bi hero cok iyi calısıyor ayarlarını yapmanız lazım tüy cekme yükleri fln ayarlanıyor denemnizi oneririm

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bence nami s+ olmayabilir

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam eline sağlık sonunda adam gibi tierlist çıkaran oldu
Ekli dosyayı görüntüle 81236

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...