Seçkin Üye
tristana bazen zıplarken aşırı sapıtabiliyor Karthusta KS R ayarı düzgün çalışmadığı için S+ değil S+ tüm şampiyonlar neredeyse kusursuz script uyumuna sahip ama haklısın kullanıcıya görede değişebilirTristana ve Karthus S+ olabilir diye düşünüyorum, onun dışında güzel tierlist
Cha ve moncheri configle denendi hepsi ama bi fark etmiyor sadece samirada titreme gördüm configsiz okadarconfigli hali mi yoksa defoult mu bu list
Bence çoğu ADC S olması gerekiyor zaten adcler scriptle beraber her türlü maçı taşıma kapasiteleri var.Ekli dosyayı görüntüle 81225
Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )
hocam sorun orda zaten üst düzey bişey vaad etmiyorZed iyi bu arada jungleda oynuyorum zaten basit harass kombosunu tutturması yetiyor bir de ultisiyle skillerden kaçıyor daha ne yapsın bu çar
semi manual ittir/çek ayarı kullanıyorum ben iş görüyortaliyah w sünü düzgün atıyor mu
çoğu s tier zaten diğer adclerin gerisinde kalan adcler aşşağılarda kalista twitch varken neden varus oyniyim kiBence çoğu ADC S olması gerekiyor zaten adcler scriptle beraber her türlü maçı taşıma kapasiteleri var.
urgotta düzgün çalışmayan ne var allah aşkına %25 de r atıyor çekiyor move yaparak oyun oynuyosun sadece ayrıca katarina için script katarina görmemişsin buna iyi diyosan ashe maç taşıma potansiyeli bu metada az olduğu için a tier twitch varken neden ashe oynayayımYasuo nasıl düzgün çalışmıyor kanka default ayarı ile biraz kendin ayar yaptıktan sonra oyunda seni kimse durduramıyor, aynı şekilde katarina da çok iyi çalışıyor. Yaptığın tier list tamamen rastgele dizilmiş. Örneğin urgotta düzgün çalışmıyor ama gidip en üst kademeye koymuşsun. Ashe bile a tiera koymuşsun hiç Ashele maç atmadığın çok belli Ashe s+ girecek seviyede çok iyi sadece e yi kendin atman gerekiyor.
Kullandığınız configi nereden edinebilirim hocam?tristana bazen zıplarken aşırı sapıtabiliyor Karthusta KS R ayarı düzgün çalışmadığı için S+ değil S+ tüm şampiyonlar neredeyse kusursuz script uyumuna sahip ama haklısın kullanıcıya görede değişebilir
Post automatically merged:
Cha ve moncheri configle denendi hepsi ama bi fark etmiyor sadece samirada titreme gördüm configsiz okadar
https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-lpreborn-config-31-08-2022.244212/ buyurunKullandığınız configi nereden edinebilirim hocam?
Ekli dosyayı görüntüle 81236
Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )
bende dellendim en son lazımdı foruma böyle bişeyHocam eline sağlık sonunda adam gibi tierlist çıkaran oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?