bence sylas S+Ekli dosyayı görüntüle 81236
Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )
Şöyle hard carry potansiyeli yok o yüzdenbc neden a hocam cok ıyı calısıyor
evet biraz güme gittik amaEline sağlık bir çok arkadaş bunun konuyu açanın "kendi fikirleri" olduğunu unutup yorum yapmış ama çoğu sıralama doğru
hero exploiti kapatmalısın kapatmadığın sürece devam ederSamira bir tek bende mi bugdaydi ? su an iyimi iyi calismiyordu bende
böylelikle sc kullanacaklara bilgilendiri niteliğnde bir liste olmuş elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 81236
Hepsi Ellerimle en az 5-10 ar maç denendi aksini iddia eden olursa buyursun tartışalım nasus sylas malphite vb karakterler script ile ekstra üst düzey işler ortaya koymadığı için zaten oynaması basit mekanik gerektirdiği için A tierdir veya blitzcrank ile hard carryleyemeyeceğiniz için Boşuna S tier koymadım LPRB kahraman sinerjisi Tier listidir ( Hem Moncheri Hemde Cha configle denenmistir )
j4 deneme fırsatım olmadı yaoraya bi jarvan ekle ben oynadım aşırı eğlenceli dravende iyi
bende stabil çalışmıyor bilemiyorumkatarina scripti düzeltildimi
bende hp r çalışmıyor dive turret kendi kendine açılıyor e atmıyor vb vb w kullanımı zaten bambaska bi konunun hikayesiYasuonun nesinde sorun var
ashe stabil çalışıyor e yi kendin atıyorsun metada yeri çok olmadığı için a tiergüzel tierlist olmuş ama asheyi göremedim orda onu ndurumu nedir
kişisel ağırlıkta biraz ya zed kanım ısınmıyor 1v9 tank metasında zor yani ne bileyimHocam ellerine sağlık çok güzel tier list olmuş yeni hero geldiğinde de yaparsın meta değiştiği zaman bekleriz, zed'in yerinin yanlış olduğunu düşünoyorum onun haricinde gayet güzel bence.
oktw varsa oktw kullanıyorum sadece jinx de mightyjinx hoşuma gidiyo hero bazlı sorarsan daha iyi yardımcı olurumADC LERİN MODLARINI DA EKLER MİSİN RİCA EDERSEM
biraz meta ve kişisel tercih bazlı aslında ya sizi üzmek istememiştimashe ve xayah ı s+ görmemek üzdü ozellkle xayah sc de mainledigim bi hero cok iyi calısıyor ayarlarını yapmanız lazım tüy cekme yükleri fln ayarlanıyor denemnizi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?