Çözüldü LPReborn güncelleme sonrası açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Umarım Doğru Yerde Konu Açıyorumdur. Arkadaşlar selam bu lole gelen 40 50 mb güncelleme den sonra bildiğiniz üzere lp reborn güncellenmesi gerekti ve kısa süre sonra beklediğimiz güncelleme geldi ve düzeltildi ama bende bir sorunla karşılaşıyorum hileyi oyun açıkken her zaman ki gibi injecte ediyorum tam 1. cmd açılıyor inject ediliyor yazısı sonra INJECTİNG Done Yazısı gelmesi gereken yerde hiç bişey gelmiyor ne bir ses ne bir yazı cmd açılıp kapanıyor sanki açılmış gibi de exe kendini siliyor. Çözümü nedir bilen varmıdır

Çözüm
dx9 modu nedir?

Arkadaşlar windows 11 kullanıyorum Windows 11 Version 22H2 09 Toplu Güncelleştirmesi adlı bir güncelleme yapmıştım bunla kaynaklı teknik bir sorun olma şansı varmıdır acaba?
Forumdaki hiçbir hile Windows 11 22H2 sürümünü resmi olarak desteklememektedir. Windows 11 21H2 sürümüne kadar destek veriliyor. Ayrıca en stabil deneyim için Windows 10 sürümlerini öneriyoruz.
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk hileyi oyun açıkken değil lobideyken oyun başlamadan önce açman gerekiyor yoksa atar ve dx9 modu açık olduğundan emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk hileyi oyun açıkken değil lobideyken oyun başlamadan önce açman gerekiyor yoksa atar ve dx9 modu açık olduğundan emin ol
dx9 modu nedir?

Arkadaşlar windows 11 kullanıyorum Windows 11 Version 22H2 09 Toplu Güncelleştirmesi adlı bir güncelleme yapmıştım bunla kaynaklı teknik bir sorun olma şansı varmıdır acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende sorun yok.. tam olarak açıklar mısın lütfen
Şimdi injecte ediyoruz ya yükleniyor falan herşey okey oluyor en son 2. bir cmd açılıyor biliyosun 2. cmd açılırken oyun bekleniyor falan geliyo sonra gidiyo injecting done demesi gereken yerde bom boş bir cmd geliyo mouse de bi yükleme esası geliyo ve kapanıyo asla açılmıyo

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
dx9 modu nedir?

Forumdaki hiçbir hile Windows 11 22H2 sürümünü resmi olarak desteklememektedir. Windows 11 21H2 sürümüne kadar destek veriliyor. Ayrıca en stabil deneyim için Windows 10 sürümlerini öneriyoruz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...