Çözüldü LPReborn güncelleme sonrası config bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Arkadaşlar sadece bende mi bilmiyorum ancak güncellemeden sonra çoğu config çalışmamaya başladı ve scriptin açıkçası kontrollerinde mi bilmiyorum, sorunlar oluşmaya başladı. Challenger Config kullanıyordum, şu an aynı etkiyi göremiyorum mesela. Konu hakkında fikri olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Selamlar, güncelleme sonrası config bozulmasına yapılacak herhangi bir uygulama yoktur. Güncel config paylaşılırsa kullanmaya devam edersiniz şimdilik %appdata% LPRB dosyasını silip default config kullanın iyi forumlar.
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
neyse chall config ben dahil birkaç kişide daha sorun çıkarıyor bazılarında ekranı kastırıp oyunu çöktürüyor veya bendeki gibi kombo vb atmıyor updatelenmesi lazım olabilir yeni yamada çok şey değişti çünkü eğer ayarlar olduğu gibi duruyorsa ss alıp kendin bi chall cfg kopyası yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
reis valla bendede sorun yok gibi ama bazen kasma oluyor onun dışında her hangi bir sorun göremedim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yani açıkçası zaten scriptin aşırı derecede eski olduğu direkt şampiyon fotoğraflarından belli ama yapacak bir şey yok aslında script şuanda ud iken güzelce bir düzenlenip derlense aşırı iyi olacak ama ne kadarda olsa ücretsiz script bunu bulduğumuz için yine de kendimi şanslı hissediyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yani açıkçası zaten scriptin aşırı derecede eski olduğu direkt şampiyon fotoğraflarından belli ama yapacak bir şey yok aslında script şuanda ud iken güzelce bir düzenlenip derlense aşırı iyi olacak ama ne kadarda olsa ücretsiz script bunu bulduğumuz için yine de kendimi şanslı hissediyorum
bencede yani free script zor bulunuyor bu dönemde

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
evet haklısın aynı sorunu bende yaşadım hatta oyuna sokmuyordu oyundan atıp duruyordu sildim başka bir cfg yükledim sorun ortadan kalktı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hiçbir sıkıntı yok bende
Sizde sıkıntı olup olmadığını sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.
kanka yorumlardaki 2 arkadaş fena şekilde saçma şeyler yazmış cringe oldum neyse chall config ben dahil birkaç kişide daha sorun çıkarıyor bazılarında ekranı kastırıp oyunu çöktürüyor veya bendeki gibi kombo vb atmıyor updatelenmesi lazım olabilir yeni yamada çok şey değişti çünkü eğer ayarlar olduğu gibi duruyorsa ss alıp kendin bi chall cfg kopyası yapabilirsin
Evet maalesef ki öyle ve oturdum şuan tek tek hepsini raporlamakla uğraşıyorum. Hoşuma gitmiyorda değil aslında ama yorucu, sc içinde ki dosyaları kontrol edip bir bakacağım ss alıp öyle bir kopya yapmak mümkünmü deneyeceğim teşekkür ederim.
reis valla bendede sorun yok gibi ama bazen kasma oluyor onun dışında her hangi bir sorun göremedim
Sizde sıkıntı olup olmadığını sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.
Script hakkında fikrinizi sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.
bencede yani free script zor bulunuyor bu dönemde
Script hakkında fikrinizi sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.
evet haklısın aynı sorunu bende yaşadım hatta oyuna sokmuyordu oyundan atıp duruyordu sildim başka bir cfg yükledim sorun ortadan kalktı.
Evet sanırım güncelleme yapacak birini bekleyeceğiz yada ağır uğraşlar, çabalar harcayıp öğrenip yapacağız :) teşekkürler.
güncelleme sonrası eski kalmış config güncelleme gerek configlere de
Evet sanırım güncelleme yapacak birini bekleyeceğiz yada ağır uğraşlar, çabalar harcayıp öğrenip yapacağız :) teşekkürler.
bende sorunsuz çalışıyor kanka sanmıyorum sc ve ya configlerle alakalı olduğunu senlik bir problem
:) ben gibi bir çok kişi bu problem ile karşı karşıya şuan da ve kullanabilir hale daha bugün gelmişsiniz daha önce kullanmamışsınız bile nasıl sorunsuz çalışıyor sizde?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, güncelleme sonrası config bozulmasına yapılacak herhangi bir uygulama yoktur. Güncel config paylaşılırsa kullanmaya devam edersiniz şimdilik %appdata% LPRB dosyasını silip default config kullanın iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...