denedim, configleri vesaire tekrardan attım ettim fakat durum aynı 2-3 gün öncesi ile şuan ciddi manada fark var.tekraradn sc ni yüklemeyi dene dostum
bencede yani free script zor bulunuyor bu dönemdeYani açıkçası zaten scriptin aşırı derecede eski olduğu direkt şampiyon fotoğraflarından belli ama yapacak bir şey yok aslında script şuanda ud iken güzelce bir düzenlenip derlense aşırı iyi olacak ama ne kadarda olsa ücretsiz script bunu bulduğumuz için yine de kendimi şanslı hissediyorum
Sizde sıkıntı olup olmadığını sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.hiçbir sıkıntı yok bende
Evet maalesef ki öyle ve oturdum şuan tek tek hepsini raporlamakla uğraşıyorum. Hoşuma gitmiyorda değil aslında ama yorucu, sc içinde ki dosyaları kontrol edip bir bakacağım ss alıp öyle bir kopya yapmak mümkünmü deneyeceğim teşekkür ederim.kanka yorumlardaki 2 arkadaş fena şekilde saçma şeyler yazmış cringe oldum neyse chall config ben dahil birkaç kişide daha sorun çıkarıyor bazılarında ekranı kastırıp oyunu çöktürüyor veya bendeki gibi kombo vb atmıyor updatelenmesi lazım olabilir yeni yamada çok şey değişti çünkü eğer ayarlar olduğu gibi duruyorsa ss alıp kendin bi chall cfg kopyası yapabilirsin
Sizde sıkıntı olup olmadığını sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.reis valla bendede sorun yok gibi ama bazen kasma oluyor onun dışında her hangi bir sorun göremedim
Script hakkında fikrinizi sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.Yani açıkçası zaten scriptin aşırı derecede eski olduğu direkt şampiyon fotoğraflarından belli ama yapacak bir şey yok aslında script şuanda ud iken güzelce bir düzenlenip derlense aşırı iyi olacak ama ne kadarda olsa ücretsiz script bunu bulduğumuz için yine de kendimi şanslı hissediyorum
Script hakkında fikrinizi sormadım. Sıkıntımı dile getirdim ve bilgisi olan arkadaşların konu hakkında yardımcı olabilmeleri için.bencede yani free script zor bulunuyor bu dönemde
Evet sanırım güncelleme yapacak birini bekleyeceğiz yada ağır uğraşlar, çabalar harcayıp öğrenip yapacağızevet haklısın aynı sorunu bende yaşadım hatta oyuna sokmuyordu oyundan atıp duruyordu sildim başka bir cfg yükledim sorun ortadan kalktı.
Evet sanırım güncelleme yapacak birini bekleyeceğiz yada ağır uğraşlar, çabalar harcayıp öğrenip yapacağızgüncelleme sonrası eski kalmış config güncelleme gerek configlere de
bende sorunsuz çalışıyor kanka sanmıyorum sc ve ya configlerle alakalı olduğunu senlik bir problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?