Çözüldü LPReborn Hack Center UI - Bu siteye ulaşılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostlar merhaba, LPReborn inject etmek için Hack Center'a girmeyi her denediğimde ekte belirttiğim "Bağlantı sıfırlandı, Bu siteye ulaşılamıyor" hatasını alıyorum. Forumdaki çözüm önerilerini denedim, modem resetledim, DNS'i 8.8.8.8 8.8.4.4 e de değiştim ancak hala bu problemle karşılaşıyorum. Google Chrome kullanıyorum. Nasıl çözebilirim? Farklı bir tarayıcı (Mozilla vb.) çözüm olur mu?

Ekli dosyalar

• teknik destek.JPG
    teknik destek.JPG
    35.5 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
hocam youtube videosunda belirtilen rar dosyasını indirmeye çalıştım ancak indirme kısmında "Dosya bulunamadı" diyor :(
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burada sana vereceğim dosyayı indir çok kolay bir kurulumu var zaten Dosya indirildiği zaman aç < next < yüklenmeye başlayacak launch iobit unlocker tikini kaldırmayı unutma.
Kurulumu yaptın şimdi ise hosts dosyasını sileceksin.
Windows+R tuşlarına bas olmazsa arama kısmına çalıştır yaz drivers yazacaksın bu kısıma önüne etc adında bir klasör gelecek çift tıkla burada dört tane seçenek olacaktır Bunlardan görünüm e bas gözlerini hafiften sağ a kaydır 3 tane küçük kutucuk göreceksin gizli öğeleri aç açtığına göre gözlerini biraz daha sağ a çevir Şeçenekler e tıkla Klasör ve Arama şeçeneklerini...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Chrome ekle de uzantılar bölüne tıkla vpn yi Romanya ya bağla ve siteye F5 at
Tarayıcı değişikliğinde bulun.
Son olarak bunlar kaldı (bunu kullanmanı öneririm)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Chrome ekle de uzantılar bölüne tıkla vpn yi Romanya ya bağla ve siteye F5 at
Tarayıcı değişikliğinde bulun.
Son olarak bunlar kaldı (bunu kullanmanı öneririm)
hocam youtube videosunda belirtilen rar dosyasını indirmeye çalıştım ancak indirme kısmında "Dosya bulunamadı" diyor :(

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
the solution for when this happens is to use a vpn, I recommend browsec is ''free'' and it helps, now if that doesn't work I don't know how to help it

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
burada sana vereceğim dosyayı indir çok kolay bir kurulumu var zaten Dosya indirildiği zaman aç < next < yüklenmeye başlayacak launch iobit unlocker tikini kaldırmayı unutma.
Kurulumu yaptın şimdi ise hosts dosyasını sileceksin.
Windows+R tuşlarına bas olmazsa arama kısmına çalıştır yaz drivers yazacaksın bu kısıma önüne etc adında bir klasör gelecek çift tıkla burada dört tane seçenek olacaktır Bunlardan görünüm e bas gözlerini hafiften sağ a kaydır 3 tane küçük kutucuk göreceksin gizli öğeleri aç açtığına göre gözlerini biraz daha sağ a çevir Şeçenekler e tıkla Klasör ve Arama şeçeneklerini değiştir e bas önüne gelen küçük ekranda Görünüm bölümüne bas Gizli dosya Klasör şeçeneklerini göster e tıkla biraz alta indiğin zaman Korunan işletim sistemi dosyalarını koru çıkacaktır bu tiki kaldır.
Uygula ve Tamam demeyi unutma Etc klasörün de hosts dosyası çıkacaktır hosts dosyasına bir defa sol tık sonra sağ tık yap İObit unlocker yazacak karşında önüne ekran gelecek kilidi aç yazısı çıkacak hemen yanısında küçük bir tuş var tuşa bastığın zaman 4 tane aşağıya doğru yaz gelecektir sen en üsttekini şeçeceksin Kilidi aç Kilidi aç ve sil buna bir defa tıkla otomatik olarak silecektir buraya yeni bir hosts dosyası atman lazım etc klasörünü arka plana al ve masaüstü ne gel yeni klasör oluştur de açtığın klasöre gir Yeni Metin belgesi de metin belgesini seçtiğin zaman adını hosts olarak değiştir ve ETC klasörüne at böylece sorunun düzelecektir. :)))

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...