Üye
yeni heroları desteklemiyor ayrıca vanguardı kapatmasına rağmen ban yiyenler var. vanguardı silip belki çözersiniz. loldede ban yersiniz tabii hile acıyorsunuz risk var. detaylı bilgi için v.s youtube lprb yazıp bulabilirsiniz.Larkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konu hakkında konuşacaktım lol de hile açacağım lpereborn nası bir şey oluyor ayrıntılı ve detaylı bir anlatım videosu varsa link atarmısınız yada birisi bana bilgili detay verebilirmi ve bu hileyle valorantta ban yermiyim+loldede ban yermiyim ayrıca hangi kahramanları oynayayım bilgilendirirseniz memnun olurum
leggit oyna yeterli gerisinde ban yemezsin zatenLarkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konu hakkında konuşacaktım lol de hile açacağım lpereborn nası bir şey oluyor ayrıntılı ve detaylı bir anlatım videosu varsa link atarmısınız yada birisi bana bilgili detay verebilirmi ve bu hileyle valorantta ban yermiyim+loldede ban yermiyim ayrıca hangi kahramanları oynayayım bilgilendirirseniz memnun olurum
durduk yere ban yiyebilirsin valorantdan o yüzden açma ha script nedir dodge atmak v.s birşeydir yani yt den araştır bulursun konu açmana gerek yokLarkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konu hakkında konuşacaktım lol de hile açacağım lpereborn nası bir şey oluyor ayrıntılı ve detaylı bir anlatım videosu varsa link atarmısınız yada birisi bana bilgili detay verebilirmi ve bu hileyle valorantta ban yermiyim+loldede ban yermiyim ayrıca hangi kahramanları oynayayım bilgilendirirseniz memnun olurum
lolde pasif oynarsan yemezsin ama valoda banlarlar knk spoffer da iş yapmıyo valodadurduk yere ban yiyebilirsin valorantdan o yüzden açma ha script nedir dodge atmak v.s birşeydir yani yt den araştır bulursun konu açmana gerek yok
dostum detaylı bilgiyi hilenin kendi forumunda bulabilirsin https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-league-of-legends-script-2022-only-riot-servers.224127/Larkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konu hakkında konuşacaktım lol de hile açacağım lpereborn nası bir şey oluyor ayrıntılı ve detaylı bir anlatım videosu varsa link atarmısınız yada birisi bana bilgili detay verebilirmi ve bu hileyle valorantta ban yermiyim+loldede ban yermiyim ayrıca hangi kahramanları oynayayım bilgilendirirseniz memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?