LPReborn hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk vayne cassi twich kalista vs böyle bu tür karakterler knk

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum hileyi nasıl kullandığınada bağlı çok report yersen ban yersin tabi ama belli etmeden oynarsan baya götürür ama eninde sonunda ban dalgasından sende yararlanırsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kankam youtube de bır ton vıdeo var bence vıdeo bıcımlı anlatıs seklı daha cok kafana ısler dıye dusunuyorum yt den ızlemenı tavsıye edeırm

Üye
3 HİZMET YILI
Yeni heroları desteklemiyor gidip samira ya da zeri oynayamazsın ama vayne jinx tarzı adc leri öneririm. Midde özellikle xerath ve syndra oynamalısın bence uzaktan dürten her şey iyidir kısaca

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
valorant ve lol hesapların birbirine bağlıysa ikiside ban yer yeni bir hesap kurup onla oynamanı tavsiye ederim lpleborn ban yedirmiyor tabi garantisi yok arkadaşım kullanıyor ve 30 levelden 46 levele geldi bir sürü maç attık ve hala ban yemedi legit oynamakla alakası varmı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben 3 aydır kullanıyorum ban yemedim ve midde yasuo çok efsane oluyor dene top da irelia bot da vayne çok güzel oluyo kazandırıyo oyunu yani

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bodoslama girmemen lazım
o

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ban yeme riski cok azdir kullana bilirsin ama ginede ban yeme riski vardir report yiyon arada felan

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam elbet bir gün ban yiceksin fakat süren uzaması için legit oyna bak keyfine . report yedirme maçta , abartmadan takıl .

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her hilenin ban riski vardır önemli olan ne kadar çaktırmadan oynama legit oynama legit oynarsan ban yemeden hesap satarsın ama mainlicem diyorsan hesabı yiyebilirsin nede olsa hileyle oynuyorsun ne kadar legit oynarsan oyna anlaşılması yüksek bi yerden açık vericeksin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yaygın bir yazıdır, valorant tarafından tanınıp tanınmadığını bilmiyorum ve oynanması önerilen şampiyonlar çok sayıda skillshots'a sahip olanlardır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Özellikle evade i abartmadığın ve rapor almadığın sürece , sana hilesin yazan oyuncularla ağız dalaşına girip reportlanmadığın sürece güvende olabilirsin. Lol` ün patch değişimi sonrası banwave `i söz konusu olursa zaten kaçamazsın şahsi fikrimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...