LPReborn hakkında feedback

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhaba, bir süredir LPReborn'u kullanıyorum, deneyimlerimi ve sıkıntılarını aktaracağım.
Öncelikle scripti olabildiğince belli etmeden kullanıyorum. Otomatik saldırısnı kullanmıyorum kendim oynuyorum ve autododgeyi ise sadece kritik yerlerde anlık açıp kapatıyorum. Şu an 2 hafta oldu fresh hesabı platin yaptım ve hala daha ban yemedim.
Sıkıntılara gelecek olursak şu ana kadar üç heroda sıkıntı yaşadım.
Mordekaiser'da tüm özellikleri kapamama rağmen kendi kendine w basıyor, buda skilli boşa götürüp çoğu zaman oynamanıza engel oluyor. Çözümünü bulamadım.
Annie'de tüm özellikleri kapamama rağmen kendi kendine flash ulti atıyor, hiç bir şeye basmasam bile.
Master'da auto dodgeyi açtığım zaman tüm herşey kapalı olmasına rağmen adamlara q atarak dodgelamaya çalışıyor. Buda çıkmaya çalıştığım yerlerde çıkmama engel oluyor.
Oynamaya devam ediyorum, ek şeyler oldukça eklemeye devam edicem.

Düzenleme
Twittch'te w sorunu olduğu söyleniyor.
Auto smite kaçırıyor tam zamanında atmıyor.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ek olarak twitch de sorun var w atıyor kendiliğinden

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalışmayanda bir kaç hero var vi denedim çalışmadı birde veigar oynamak isterseniz harassı kapatmama rağmen hiç bir tuşa basmasamda minyonların canı azaldığında skille alıyor farmları

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
AA W diye birşey var komboda wnun altında onu kapa kanka
yok kral onu biliyorum kapatmama ragmen twitch de ki sorunu bende yaşıyorum aram oynarken attack yapmıyorum gidiyor sürekli aram mapında can ların cıktıgı yere w atıyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban yiyip yeni hesap açmaya üşenidm için kullanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yok kral onu biliyorum kapatmama ragmen twitch de ki sorunu bende yaşıyorum aram oynarken attack yapmıyorum gidiyor sürekli aram mapında can ların cıktıgı yere w atıyor :)
tuhafmış kanka ben yaşamadım istersen configini silip tekrar injectlemeyi dene
Post automatically merged:

tuhafmış kanka ben yaşamadım istersen configini silip tekrar injectlemeyi dene
yani tw oynarım uğraşırım diyosan

Üye
4 HİZMET YILI

Merhaba, bir süredir LPReborn'u kullanıyorum, deneyimlerimi ve sıkıntılarını aktaracağım.
Öncelikle scripti olabildiğince belli etmeden kullanıyorum. Otomatik saldırısnı kullanmıyorum kendim oynuyorum ve autododgeyi ise sadece kritik yerlerde anlık açıp kapatıyorum. Şu an 2 hafta oldu fresh hesabı platin yaptım ve hala daha ban yemedim.
Mordekaiser'da tüm özellikleri kapamama rağmen kendi kendine w basıyor, buda skilli boşa götürüp çoğu zaman oynamanıza engel oluyor. Çözümünü bulamadım.
Annie'de tüm özellikleri kapamama rağmen kendi kendine flash ulti atıyor, hiç bir şeye basmasam bile.
Master'da auto dodgeyi açtığım zaman tüm herşey kapalı olmasına rağmen adamlara q atarak dodgelamaya çalışıyor. Buda çıkmaya çalıştığım yerlerde çıkmama engel oluyor.

Düzenleme
the risk of ban is high? I want to try it but I don't know...

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile şuan detected değil, ama yeni yamada detected olma ihtimali çok yüksek. Yine de banlanana kadar kullanmaya devam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yeni fresh açtım onu kasıcam hemen ban yemem umarım :/

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wait w for aa diye bir özellik olması lazım hocam onu kapatırsan twitch sorunu düzelir

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI

Düzenleme
Auto smite kaçırıyor tam zamanında atmıyor.
hocam bence o kadar belli etmeden kullanma vs gerek yok zaten hile ban atmıyor bende herşey açık dodgeyi kritik yerlerde değil heryerde kullanıyorum şun plat 1 im hesap 101 lvl vayne main oynuyorum top lane tr 900 üm şuanlık kendini bu kadar yormana gerek yok normal oynasan bile ban yemiyorsun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hocam bence o kadar belli etmeden kullanma vs gerek yok zaten hile ban atmıyor bende herşey açık dodgeyi kritik yerlerde değil heryerde kullanıyorum şun plat 1 im hesap 101 lvl vayne main oynuyorum top lane tr 900 üm şuanlık kendini bu kadar yormana gerek yok normal oynasan bile ban yemiyorsun
Herkesin oynama tarzı ya ben orman oyuncusuyum benim için drake alert, ward yerleri arada auto dodge işe yarıyor. Smite tutturamıyor tek sıkıntı o işte. Çoğu kez auto smitea güvendiğim için baron drake çaldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...