LPReborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oncelikle bu konu sitedeki cogu arkadasimizin günlerdir hatta haftalardir actigi konularin birlesmis halidir
lpbornu kullanan yüzlerce hatta belki 1000lerce belki daha da fazla kisi oldugunu düsünüyorum
lpborn biliyorsunuz ki windsharp gibi kaliteli calismiyor maalesef skill tutturamama ihtimali daha yüksek doclamama ihtimali daha yüksek alinan hatalar daha yüksek vs sion ultisi bile yani su scripti keyif almak icin oynayan birisi sion oynayamicak cünkü her seyi fix sion exploit fix bu sorundan yüz tane konu var herkes yok baska carlar oyna stabil calisan carlar falan emin olun 200,300 den fazla lpbornla oyun oynadm nerdeyse her cari da denedm ama hepsinde yukarda bahsettigim sorunlar var tamam iyi yanlarindan birisi ücretsiz ve ud olmasi cok güzel ama birsürü sorunu var ve insan scriptle oynayinca scriptle oynamis gibi hissetmek istiyor umarim anlatabilmisimdir ve yetkililer o kadar konuya ragmen niye lpborn sorunlarini cozmek icin ilgilenmiyorlar bu kısa bir süre degil lpborn ilk acildigindan beri birsürü sorunu yüzünden yüzlerce konu acildi..

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Yönetim ekibi olarak forumdaki tüm üyelerden gelen geri bildirimleri her zaman dikkate alıp gerekli kişilere iletiyoruz. LPReborn uzun süredir güncellenmeyen bir scriptti ve yeniden sizler için güncellenip erişime açıldı tabii ki birçok eksiği var fakat zamanla WindSharp gibi daha stabil çalışan bir hale gelecektir. Ayrıca hatırlatmamda fayda var, forumda sadece WindSharp, LPReborn gibi LoL hileleri yok birçok hile var ve hepsinin güncel tutulması gibi durumlarda oluyor. Size ve diğer geri bildirim yapan tüm üyelere teşekkür ederiz emin olun açtığınız konular boşa gitmiyor hepsi gerekli yerlere iletiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...