LPReborn hareket ayarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,geçen luci oynuyordum sağ sol yapıp dönüyordum.Sonra bizim adc twydi o da scriptmiş kendi söyledi.Bana "lucian dönüş hızın spin hızın o mu max dedi ve bi dönmeye başladı sağ sol yapıp mevlana gibi dönüyordu benim çar daha yavaş dönüyor.Mesela space basınca sağ clikleri falan tek tek yavaş atıyor bunu hızlandırmanın bi yolu var mı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeşim o arkadaş 2 güne banlanır sen yapma öyle şeyi normal belli edilmicek şekilde oyna geç

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
öyle bir ayar yok. adamın kullandığı scriptte direkt spin denen bir ayar olabilir. tabii aldığın ms ile de alakalı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar böyle bir durumda ban yok yorum kasmak için gereksiz cevaplar atıp kafa karıştırmayın lütfen lprebornun click hızı maalesef o kadar bi tık zayıf kalıyor clickleri diğer scriptlere göre

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba,geçen luci oynuyordum sağ sol yapıp dönüyordum.Sonra bizim adc twydi o da scriptmiş kendi söyledi.Bana "lucian dönüş hızın spin hızın o mu max dedi ve bi dönmeye başladı sağ sol yapıp mevlana gibi dönüyordu benim çar daha yavaş dönüyor.Mesela space basınca sağ clikleri falan tek tek yavaş atıyor bunu hızlandırmanın bi yolu var mı
o arkadaş 2 veya 3 güne ban yeme ihtimali var o yuzden belli etmeden oynamaya çalıs bence knkam

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban sebebi olabilicek bir durumdan ziyade click hızın çok da önemli değil zaten click atması gerektiği zaman atıyor onun dışındakiler boş click paketi yollar oyuna

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öyle bir ayar olduğunu görmedim varsa da ben bilmiyorum takip ediyorum konuyu :)

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
var ama knk dikkat et sıkıntılı işler

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
windsharpdada vardı o olay kullanan varsa bilir hızlı ban atan bişi sanırım ki lprebornda daha yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...