Merhaba,geçen luci oynuyordum sağ sol yapıp dönüyordum.Sonra bizim adc twydi o da scriptmiş kendi söyledi.Bana "lucian dönüş hızın spin hızın o mu max dedi ve bi dönmeye başladı sağ sol yapıp mevlana gibi dönüyordu benim çar daha yavaş dönüyor.Mesela space basınca sağ clikleri falan tek tek yavaş atıyor bunu hızlandırmanın bi yolu var mı
arkadaşlar böyle bir durumda ban yok yorum kasmak için gereksiz cevaplar atıp kafa karıştırmayın lütfen lprebornun click hızı maalesef o kadar bi tık zayıf kalıyor clickleri diğer scriptlere göre
Merhaba,geçen luci oynuyordum sağ sol yapıp dönüyordum.Sonra bizim adc twydi o da scriptmiş kendi söyledi.Bana "lucian dönüş hızın spin hızın o mu max dedi ve bi dönmeye başladı sağ sol yapıp mevlana gibi dönüyordu benim çar daha yavaş dönüyor.Mesela space basınca sağ clikleri falan tek tek yavaş atıyor bunu hızlandırmanın bi yolu var mı
ban sebebi olabilicek bir durumdan ziyade click hızın çok da önemli değil zaten click atması gerektiği zaman atıyor onun dışındakiler boş click paketi yollar oyuna