Çözüldü Lpreborn hedef seçme + aphelios ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba. Aphelios oynayan arkadaşlar rica etsem ayarlarını paylaşabilir mi? Bazı silahları hiç kullanmıyor bazen de V yaparken elimdeki silahı seçmesini istiyorum başka silahla farmlamaya başlıyor. Vs esnasında gravitum da kalıyor genelde onla yere sabitleyip diğer silahlara geçmesi lazım. 1 en yüksek 5 en düşük mü oluyor acaba ayarlarda? Bir de "lock on selected target" ayarı açık, mouse ile seçip kitlendiğim hedefe vurmak yerine farklı bir hedefe vuruyor ben adc ye vurmak istiyorum onun yanındaki tanka vuruyor mesela.

Çözüm
Aphelios skillseti bakımından scripte pek uygun değil,fazla oynayan olduğunu sanmıyorum.Belirli silahlari art arda denk getirip yapılıyor komboları,yani aktif düşünme gerektiriyor biraz.
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aphelios skillseti bakımından scripte pek uygun değil,fazla oynayan olduğunu sanmıyorum.Belirli silahlari art arda denk getirip yapılıyor komboları,yani aktif düşünme gerektiriyor biraz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet ancak kombo itinayla eline gravitum u alıyor diğer silahlar daha iyiyken tüm kombolar yaptı en son düz vurması kaldığında gravitum ile devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...