lpreborn için config yüklemesem ne kaybederim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
configle ne gibi farklılıklar var elmde sadece challangerinki var hileye erişince config atmalı mıyım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
config çoğu karakter için hazır yapılmış ayarlar veya scriptteki hazır ayarlar normal de zaten en iyi şekilde ayarlanmış yapmazsan bir şey kaybetmessin fakat bazı karakterler için yapmak gerekiyor örneğin samira gibi

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
İster default ayarlarda oynayıp kendine göre ayarlayabilirsin istersende config atabilirsin değişen bir şey olmaz default da oynayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
configle ne gibi farklılıklar var elmde sadece challangerinki var hileye erişince config atmalı mıyım
Hiçbirşey kaybetmezsin kardeşim.

Configde hazır ayarlar bulunur.

Defaulttada hazır ayarlar bulunur.

Sadece Defaultta kendi ayarlarını yaparsın. İşte ne kadar vuracağını görmek,totemleri görmek,jungle alert falan filan.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence config kurma default ile oyna kendi ayarlarını kendin yap daha çok verim alırsın.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
config hazır ayarlardır dostum çoğu kişi defaultta oynuyor bende default öneririm ama configte güzel oluyor tüm şampiyonlar ayarlı evade vs. ayarları ona şampiyonlara göre ayar çekiliyor

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
samira gibi herolar için kesinlikle config yap configsiz girdim çıldırdım karakter çok saçmalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
config çoğu karakter için hazır yapılmış ayarlar veya scriptteki hazır ayarlar normal de zaten en iyi şekilde ayarlanmış yapmazsan bir şey kaybetmessin fakat bazı karakterler için yapmak gerekiyor örneğin samira gibi
Bu configi nasıl bulurum ve nasıl yaparım beni bilgilendirir misiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...