LPReborn ile clasha girsem sorun olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
önceden de sormuştum bu soruyu ve yorum kasmak için saçma cevaplar verenin haricinde biri diğer yorum yapanlara sitem edip aşırı mantıklı bir cevap vermişti ban durumunda herhangi birşey değişmeyeceğini reportlanırsan ban yersin sadece demişti ki ben de öyle biliyorum zaten clashin kendine özel koruma sistemi olup loldede aynısının olması saçma olurdu ne diyosunuz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
en fazla ban yersin clasha özel bir koruma yok diye biliyorum . Ama tabi insanlar daha fazla rekabet içinde ve hırslı olcuğu için sana script demeleri daha kolay

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Clash'in özel bir koruması olsa saçma olur bence de. hileleri algılayacak bir şey olsa oyuna eklerler o arkadaşın dediği gibi reportlanırsan ban yersin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
saolun beyler tamamdır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evade kapatırsan ve legit oynamaya çalışıran bir problem olacağını sanmıyorum çünkü clasha özel bir koruma yok kankam.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum clash turnuvalarına özel bir korumanın olduğunu düşünmüyorum fakat her türlü normal ve dereceli oyunları ban sebepleri arasında gösterilen durumların clashda'da aynı şekilde çalıştığını düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Farklı bir olayı olduğu halde clash da oyunun içinde oolan bir kavram ve sonuç olarak script oyununa enjekte olduğu için ban yemen olası.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
clashte ekstra bi koruma yok bizim takım isimleri küfürlü olsa bile hiç ceza bile almadık yani normal oynadığında ban yemediysen muhtemelen clashte de ban yemeyeceksin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bir sorun olmaz ama anlaşılırsa tek maçtan 5 report yiyeceğini bil ona göre dikkatli ve evade kapalı oyna bunu başarabilirsen hem kazanırsın hem de riotun gözünde bir güvenilirlik kazanırsın clash giren hesaplar ayrı olarak safe gözüyle bakılıyor yapay zekanın gözünden.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
önceden de sormuştum bu soruyu ve yorum kasmak için saçma cevaplar verenin haricinde biri diğer yorum yapanlara sitem edip aşırı mantıklı bir cevap vermişti ban durumunda herhangi birşey değişmeyeceğini reportlanırsan ban yersin sadece demişti ki ben de öyle biliyorum zaten clashin kendine özel koruma sistemi olup loldede aynısının olması saçma olurdu ne diyosunuz ?
ben girdim 2. olduk hediye aldık :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bir sorun olmaz ama anlaşılırsa tek maçtan 5 report yiyeceğini bil ona göre dikkatli ve evade kapalı oyna bunu başarabilirsen hem kazanırsın hem de riotun gözünde bir güvenilirlik kazanırsın clash giren hesaplar ayrı olarak safe gözüyle bakılıyor yapay zekanın gözünden.
Sadece tel bağlasak clash girmesek işe yarar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...