LPReborn ile ilgili yardımcı olacak var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ya dostum, eninde sonunda ban yeme diye bir olay yok. Yama takiplerini iyi takip ettiğin sürece, güncellemelerde old hileyi injectlemediğin sürece ve aşırı legit oynadığın müddetçe ban yeme olasılığın neredeyse imkansıza eşdeğer. Senin dediğin olaylar 2015 vukuatları, o zamanlarda açığı kullananları tespit eden sistem vardı onlar kalktı artık. Ban sistemini bilmediğiniz oyunlar hakkında atıp tutmayın, forumda ne kadardır görüyorum sürekli yok kesin ban yiyeceksin, hiç kaçarın yok vesaire diyerekten kötülemeler yapılıyor. Şahsen LPReborn çıktığından beri kullanıyorum, sıfırdan hesap kastım ve hiçbir şekilde ban yemedim hala. Şu an ise GrandMaster'im.

Neden bu kadar agresifsin? Ben bot'u kötülemedim. Lütfen okuduğunu anla. Her zaman bir hile vardır ve her zaman bu hilenin sonu bandır ama bu gün ama 2 ay sonra. Bende MH nin getirdi çoğu sc yi kullandım 6-7 ay ban yemediğim zamanlarda oldu. Helal olsun sana bilgilerini paylaş o zaman insanlar ban yemesin :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hile ister ismez en fazla 3 1 hafta sürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum ban wave gelene kadar hile ile çok abartmazsan ban yemezsin ban yersen kalıcı yersin ama sürekli xerath kog gibi herolar oynarsan script olduğun çok belli olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben hileyi çok sıkısgım zaman kullanıyorum hep aynı katerle oynamıyorum Şans diyelim

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka istersen full+full fulle fullde bile 150 200 maç rahat gidiyor en düşükte dodge atamaz yersin yani ben en yüksekte kullanıom

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valaha ben en düşükte kulandım en fazla 50 mac ban yedim usta

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Neden bu kadar agresifsin? Ben bot'u kötülemedim. Lütfen okuduğunu anla. Her zaman bir hile vardır ve her zaman bu hilenin sonu bandır ama bu gün ama 2 ay sonra. Bende MH nin getirdi çoğu sc yi kullandım 6-7 ay ban yemediğim zamanlarda oldu. Helal olsun sana bilgilerini paylaş o zaman insanlar ban yemesin :)
Dostum, agresif değilim. Önyargılı muhabbetler bayıyor insanı artık, kesin yiyeceksin diyorsun. Böylelikle adamı hileden uzaklaştırıyorsun, fakat gerçek öyle değil. Hilenin içeriği, bir de ban sistemini bilmeden eleştiri katıyorsun. Örneğin ben de eskiden senin gibi insanlar yüzünden hile kullanmaya korkardım; "kesin ban yersin, hesabını çalarlar, virüs atarlar vs." fakat öyle bir durum asla olmadı, kullanmasını bilmek gerekiyor sadece. Acemice kullanırsan tabi ban yersin. Hile kullandığını algılayan bir algoritma olsa hemencecik banlar seni, fix ve güncellemeler boşuna gelmiyor. :)

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum, agresif değilim. Önyargılı muhabbetler bayıyor insanı artık, kesin yiyeceksin diyorsun. Böylelikle adamı hileden uzaklaştırıyorsun, fakat gerçek öyle değil. Hilenin içeriği, bir de ban sistemini bilmeden eleştiri katıyorsun. Örneğin ben de eskiden senin gibi insanlar yüzünden hile kullanmaya korkardım; "kesin ban yersin, hesabını çalarlar, virüs atarlar vs." fakat öyle bir durum asla olmadı, kullanmasını bilmek gerekiyor sadece. Acemice kullanırsan tabi ban yersin. Hile kullandığını algılayan bir algoritma olsa hemencecik banlar seni, fix ve güncellemeler boşuna gelmiyor. :)

Ban sistemini bilmediğimi nereden çıkartıyorsun bilmiyorum ama çok fazla önyargılısın usta. Bu senin için iyi değil. İşin ucunda ikimizde aynı şeyi söylüyoruz aslında neyse iyi forumlar dilerim size. :rolleyes:

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
Ben aylardır belli ederek oynuyorum rankım elmas daha bam yemedim ama yemeicegim anlamina gelmez hilenin kendi ayarları gayet güzel belli ederek oynamak istemiyorum diyosan ezvade kapatıp oynayabilirsin
kanka yama zamanlarina dikkatli bak yeni yamada eski hileyi calistirma legit oyna sikinti olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...