- Konuyu başlatan
Ultra Üye
yo güzel benceScripte pek uygun bi çar değil bence. Sıralamada çok yüksek.
yo güzel benceScripte pek uygun bi çar değil bence. Sıralamada çok yüksek.
illoi calısıomuymus la ben calısmıodur diye oynamıodmEkli dosyayı görüntüle 75179
gördüğünüz gibi lpreborn ile illaoi sıralamasına girdim çok garip bi şekilde![]()
Çar op ama scripte uygun bir şeyi yok ki.yo güzel bence
kanka 657. olunca değilde ilk 10 a girersen felan atsan böyle çok iyi olmaz bence koun acmanEkli dosyayı görüntüle 75179
gördüğünüz gibi lpreborn ile illaoi sıralamasına girdim çok garip bi şekilde![]()
illaoi çok iyi değil beEkli dosyayı görüntüle 75179
kasıyoruz kanka iştekanka 657. olunca değilde ilk 10 a girersen felan atsan böyle çok iyi olmaz bence koun acman
ben mesela 10. oldum ama atmıyoruım 1. olunca atıcamkasıyoruz kanka işte
o sennin fikrinben mesela 10. oldum ama atmıyoruım 1. olunca atıcam
Zevkli olabilir script ne yapıyor bilmiyorum ama az canlıyken e çekip ulti attığında o adamın erimesi kadar hoş bir şey yok karakter aşırı güçlü zayıf tarafıysa çok yavaş kite atılabiliyor başarılarının devamını dilerim 1 olda gururlanalım ahaahahaEkli dosyayı görüntüle 75179
evet bir tık o yönde sıkıntı oluyor, 1.olmaya gelirsek zor ya illaoi oynasayım gelmiyorZevkli olabilir script ne yapıyor bilmiyorum ama az canlıyken e çekip ulti attığında o adamın erimesi kadar hoş bir şey yok karakter aşırı güçlü zayıf tarafıysa çok yavaş kite atılabiliyor başarılarının devamını dilerim 1 olda gururlanalım ahaahaha