Onaylı Üye
2-3 gün önce bu wr 80e gelmişti ama son günlerde baya deli dolu oynadığım için baya düştü ilk 30. gördü inşallah 2-3 güne tekrardan ilk 10a girecem o zamanda yeni bi konu açarım .D
Aşırı keyifli oluyorvayne cidden iyi oynatıyo top lane de ozellikle cehennemde yanmak istiyorsanız top lane vayne alın kesin çözüm![]()
![]()
Bende viktor deniyorum şimdi bakalım hayırlısıBen de zedle deniyorum helal kank KEKW
knk yasuosu sağlamda domination yasuo donmaktan oynatmıyor.Ben de vayne oynamıyorum fakat yone ve yasuo configleri çok sağlam
Sizce default mu kullanmalıyım domination mu ?knk yasuosu sağlamda domination yasuo donmaktan oynatmıyor.
default kullanmanı öneririm domination fightı daha güzel yapsada 2 veya 3 kişi olduklarında oyunu durduruyo yani hiç oynayamıyorsun o yüzden mecbur defaultSizce default mu kullanmalıyım domination mu ?
rankın ney ve hangi lane de oynuyorsunEkli dosyayı görüntüle 75347
2-3 gün önce bu wr 80e gelmişti ama son günlerde baya deli dolu oynadığım için baya düştü ilk 30. gördü inşallah 2-3 güne tekrardan ilk 10a girecem o zamanda yeni bi konu açarım .D