Çözüldü LPReborn imleç kontrol edilemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben script hilesini kurdum ama scriptte bir sorun var, imleci kontrol edemiyorum. Kendiliğinden tıklıyor, bana yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
SC' de "X" tuşu minyona son vuruş atar "V" tuşu lane i temizler. Eğer "Space" basarsanız combo yapar ve bu tuşlara bastığınızda, İmleç neredeyse oraya oto tıklama yapıp hareket eder. Bu bir sorun değildir. Sadece bu tuşlara bastığınızda tetiklenir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
SC' de "X" tuşu minyona son vuruş atar "V" tuşu lane i temizler. Eğer "Space" basarsanız combo yapar ve bu tuşlara bastığınızda, İmleç neredeyse oraya oto tıklama yapıp hareket eder. Bu bir sorun değildir. Sadece bu tuşlara bastığınızda tetiklenir.
ama bende tuşlara basmasamda tetikleniyor :((
yani hiçbir şekilde kontrol sağlayamıyorum gerçekten :(

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu sorun space c x z gibi herhangibi bir tuşa basınca oluyorsa bu scriptin yaptığı bir şey sen tıklayamazsın

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
takılı kalıyorsa hiçbirşeye basmadığın halde aynı anda xcspaceye 2 3 kere bas çözülür

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar scripti kurdum fakat shifte bastığımda oyun çöküyor sebebini bilen var mı çalışmayı durdurdu hatası alıyorum shifte bastığımda

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ama bende tuşlara basmasamda tetikleniyor :((
yani hiçbir şekilde kontrol sağlayamıyorum gerçekten :(
X , V ve SPACE işlevlerini yaparken ayni şekilde imlecin oldugu yere tıklama yapiyor. Arada takiliyor sanirim arada bir ben de yasiyorum tek tek basmayi deneyebilirsin Z X V ve SPACE tuslarına birer kez basip cekersen büyük ihtimalle düzelicektir bende genelde V tusunda sorun cıkarıyor alt+f4 cekilicek kadar büyük bir sey değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...