öncelikle merhaba hileyi bir türlü inject edemiyorum oyuna giriyorum yarım saat uğraşıyorum yok olmuyor cmd geri kapanıyor bazen 1 2 denemede oluyor bazen 15 20 defa deniyorum yine inject olmuyor sıkıldım artık bu olaydan bir çözümü varmı acaba
Bu hata Şu anda çözmü belli değil format atıp tekrar denermisiniz Windows 10 1909 ve 20h2 de oynadım video çekmeden önce 1909 da denedim ve güncelleme atıp 20h2 de denedim size tercihim Windwos 10 1909 veya 20h2 format atıp denemeniz
Oyun başladıktan sonra 15 dk açılmasını bekliyorum zaten saçma bir cevap diğer hata gibi cmd ekranında takılmıyor bende cmd ekranı kapanıyor injectleyince
Bu hata Şu anda çözmü belli değil format atıp tekrar denermisiniz Windows 10 1909 ve 20h2 de oynadım video çekmeden önce 1909 da denedim ve güncelleme atıp 20h2 de denedim size tercihim Windwos 10 1909 veya 20h2 format atıp denemeniz
kanka windows sürümünü ögrenebilir miyim birde oyun içi pencere ayarlarin tam ekran olmasin dx9 modu açık yap birde oyun öncesi degil oyuna girdikten sonra inject et
kanka windows sürümünü ögrenebilir miyim birde oyun içi pencere ayarlarin tam ekran olmasin dx9 modu açık yap birde oyun öncesi degil oyuna girdikten sonra inject et
Bu problem dün beni delirtmişti. Dostum şu adımı izle
1- Önce hileyi aç daha sonra oyuna gir.
2- Hile inject olduktan sonra oyun donacaktır. Direkt kapat oyunu.
3- Bu sefer hileyi açmadan oyuna yeniden bağlan ve B at.
4- B attıktan sonra hileyi aç.
5- Sorun çözülecektir.
Bu problem dün beni delirtmişti. Dostum şu adımı izle
1- Önce hileyi aç daha sonra oyuna gir.
2- Hile inject olduktan sonra oyun donacaktır. Direkt kapat oyunu.
3- Bu sefer hileyi açmadan oyuna yeniden bağlan ve B at.
4- B attıktan sonra hileyi aç.
5- Sorun çözülecektir.
Bu Olay daha öncelerden de vardı bende windsharp kullanırkende aynı sorunu yaşıyorum yeni hesap acıp denedim yine devam ediyor aynı olay using local version of cheat yazısı gelip loader kapanıyor genelde :/