Çözüldü LPReborn inject olmuyor kapanıyor sornu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar ilk öncelikle programı çalıştırıyorum lolde açık oyuna giriyorum çalıştır yapıyorum hile otamatık olarak kapanıyor oyuna girmeden ınjenct yapiyorum yine kapanıyor 1 kere oluyor 3-4 el olmuyor işletim sistemi win 10

Çözüm
Merhabalar,

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız...
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum benim uyguladığım şey önce dosyayı injectleyip sonra oyunu başlatmak eğer yine çökerse oyunu kapatıp tekrar aynı şeyi uygula sorunsuz çalışır bide oyun yüklenirken Alt+Tab atma

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
Bu şu anda kullananların %75'inde olan bir durum. Son gelen yamalardan sonra olmaya başladı. onlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Windows'un daha eski bir sürümünü yükleyin, Örneğin Windows 10 1909 vb. https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/ , https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...