Onaylı Üye
hile inject olduktan sonra ekran ve oyun donuyor 1 dk sonra oyun kapanıyor lütfen yardım eder misin forumdaki her türlü şeyi denedim ancak hep aynı hata ile karşılaşıyorum
dx9 veya open gli actınız mıhile inject olduktan sonra ekran ve oyun donuyor 1 dk sonra oyun kapanıyor lütfen yardım eder misin forumdaki her türlü şeyi denedim ancak hep aynı hata ile karşılaşıyorum
maalesef sorun çözülmedi belki de format atmalıyım%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
Post automatically merged:
Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
Ekli dosyayı görüntüle 77424
aklıma başka çözüm gelmiyor üzgünüm evet format atmalısınız.maalesef sorun çözülmedi belki de format atmalıyım
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuzhile inject olduktan sonra ekran ve oyun donuyor 1 dk sonra oyun kapanıyor lütfen yardım eder misin forumdaki her türlü şeyi denedim ancak hep aynı hata ile karşılaşıyorum