Çözüldü LPReborn inject sonra kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hile inject olduktan sonra ekran ve oyun donuyor 1 dk sonra oyun kapanıyor lütfen yardım eder misin forumdaki her türlü şeyi denedim ancak hep aynı hata ile karşılaşıyorum

Çözüm
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
buaraya da bakabilirsniz...
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
Post automatically merged:

Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun. Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
Post automatically merged:

Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
Ekli dosyayı görüntüle 77424
maalesef sorun çözülmedi belki de format atmalıyım

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hile inject olduktan sonra ekran ve oyun donuyor 1 dk sonra oyun kapanıyor lütfen yardım eder misin forumdaki her türlü şeyi denedim ancak hep aynı hata ile karşılaşıyorum
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-

1.2-
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
buaraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...