LPReborn inject sonrası crash sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Visual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .

Direk çöküyor oyun. 3. 4. deneyişimde ancak çökmeden inject ediyor o zamana kadar da iş işten geçmiş oluyor biliyorsunuz oyunda saniyeler bile çok önemli yardımcı olur musunuz daha ne yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Visual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .

Direk çöküyor oyun. 3. 4. deneyişimde ancak çökmeden inject ediyor o zamana kadar da iş işten geçmiş oluyor biliyorsunuz oyunda saniyeler bile çok önemli yardımcı olur musunuz daha ne yapabilirim
Windows 11 22SH sürümünde kullanılamıyor, bende de çökme sorunu vardı. Windows 11 21SH sürümünde sorun yok. Aynı şekilde Windows 10 22SH sürümünde kullanabilirsin ama. Bu sorun sadece windows 11 de var maalesef. Haberin olsun yardımı dokunur umarım.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
lol ayarlarından eski directx9 sürümünü tercih et diyip deneyebilir misin bro?
Post automatically merged:

bide inject yaptıktan sonra ses geliyor o ses geldikten bi 5-10 saniye sonra oyuna gir bende de inject yaptıktan hemen sonra girersen coküyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pencere moduna almayı deneyebilrisin veya defenderi kapatmamışsın bir diğer seçenek antivirüs programı varsa silmeyi dene

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

işletim sistemin kaldırmıyor biraz para harcayacaksın

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, scripti inject ettiğiniz kısmın tamamen yanlış olduğu için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Önce hileyi injectleyin daha sonra maç aratın ve maça girin sorun çözülecektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

bendede öyle bir sorun vardı launcher üzerinden eski dx9 modunu aktifleştiri seçtikten sonra asla çokme yaşamadım sende dene eski dx9 modunu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows sürümün nedir ?
Windows 10 21H2
Windows 11 22SH sürümünde kullanılamıyor, bende de çökme sorunu vardı. Windows 11 21SH sürümünde sorun yok. Aynı şekilde Windows 10 22SH sürümünde kullanabilirsin ama. Bu sorun sadece windows 11 de var maalesef. Haberin olsun yardımı dokunur umarım.
Windows 10 21H2 kullanıyorum Windows 10'un 22SH diye bir versiyonu yok diye biliyorum, yanlış mı yazdın? Windows 10 22H2 var onu mu kastettin?
lol ayarlarından eski directx9 sürümünü tercih et diyip deneyebilir misin bro?
Post automatically merged:

bide inject yaptıktan sonra ses geliyor o ses geldikten bi 5-10 saniye sonra oyuna gir bende de inject yaptıktan hemen sonra girersen coküyor
dx9 zaten seçili ayarlarda diğer dediğin şeyi ise bir alakası yok sanırım çünkü ben mouse u clientin üzerine getiriyorum küçük gözüküyor ya pencere halinde memoryhackers free yazmamışsa zaten direk anlıyorum girdiğim gibi çökecek ki çöküyor zaten
pencere moduna almayı deneyebilrisin veya defenderi kapatmamışsın bir diğer seçenek antivirüs programı varsa silmeyi dene
çerçevesize alın diyorlardı diğer baktığım çökme konularında zaten çerçevesizdi benimki. Pencereliyi de deniyeceğim defender tamamen kapalı antivirüs kullanmıyorum.
windows sürümünü ve dosyaları kontrol etmeni öneririm
windows sürümünle alakalıdır diye düşünüyorum
windows sürümüyle alakalı bugün win 11 den 10 a düşürdüm çaıştı
windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun
Windows 10 21H2 kullanıyorum siz hangi sürümde oynuyorsunuz
bendede öyle bir sorun vardı launcher üzerinden eski dx9 modunu aktifleştiri seçtikten sonra asla çokme yaşamadım sende dene eski dx9 modunu
dx9 seçili zaten
Selamlar, scripti inject ettiğiniz kısmın tamamen yanlış olduğu için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Önce hileyi injectleyin daha sonra maç aratın ve maça girin sorun çözülecektir.
Bunun ne önemi var ki? Zaten ana oyun penceresi açılmadan scripti injectlemiyor. Memoryui den yükle dedikten sonra oyun başlama ekranı gelmemişse oyun penceresi bekleniyor diye yazı yazıyor zaten cmd'de bilmem anlatabildim mi :)
işletim sistemin kaldırmıyor biraz para harcayacaksın
hiçbir alakası yok tamam onaylı üye olmak mesaj atıyorsun anladık da bildiğin şeyler vardır git o konularda mesaj yaz

Herkese tek tek cevap verdim uzun oldu biraz kusuruma bakmayın cidden çok uzun süreden beri önemsemiyordum bu durumu artık ciddi anlamda çoğaldı ve can sıkmaya başladı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler <3

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...