Uzman Üye
Windows 11 22SH sürümünde kullanılamıyor, bende de çökme sorunu vardı. Windows 11 21SH sürümünde sorun yok. Aynı şekilde Windows 10 22SH sürümünde kullanabilirsin ama. Bu sorun sadece windows 11 de var maalesef. Haberin olsun yardımı dokunur umarım.Visual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .
Direk çöküyor oyun. 3. 4. deneyişimde ancak çökmeden inject ediyor o zamana kadar da iş işten geçmiş oluyor biliyorsunuz oyunda saniyeler bile çok önemli yardımcı olur musunuz daha ne yapabilirim
bide inject yaptıktan sonra ses geliyor o ses geldikten bi 5-10 saniye sonra oyuna gir bende de inject yaptıktan hemen sonra girersen coküyorVisual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .
Direk çöküyor oyun. 3. 4. deneyişimde ancak çökmeden inject ediyor o zamana kadar da iş işten geçmiş oluyor biliyorsunuz oyunda saniyeler bile çok önemli yardımcı olur musunuz daha ne yapabilirim
işletim sistemin kaldırmıyor biraz para harcayacaksınVisual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .
bendede öyle bir sorun vardı launcher üzerinden eski dx9 modunu aktifleştiri seçtikten sonra asla çokme yaşamadım sende dene eski dx9 modunuVisual C++ paketleri yüklü, directX yüklü oyuna başlamadan önce prefetch temp %temp% hepsini siliyorum LPRB'yi de siliyorum maç yükleme ekranında inject ediyorum hileyi gene maç başlar başlamaz oyun çöküyor zaten anlaşılıyor yukarıda memory hackers free yazısı çıkıyor çökmeyeceği zaman .
Windows 10 21H2Windows sürümün nedir ?
Windows 10 21H2 kullanıyorum Windows 10'un 22SH diye bir versiyonu yok diye biliyorum, yanlış mı yazdın? Windows 10 22H2 var onu mu kastettin?Windows 11 22SH sürümünde kullanılamıyor, bende de çökme sorunu vardı. Windows 11 21SH sürümünde sorun yok. Aynı şekilde Windows 10 22SH sürümünde kullanabilirsin ama. Bu sorun sadece windows 11 de var maalesef. Haberin olsun yardımı dokunur umarım.
dx9 zaten seçili ayarlarda diğer dediğin şeyi ise bir alakası yok sanırım çünkü ben mouse u clientin üzerine getiriyorum küçük gözüküyor ya pencere halinde memoryhackers free yazmamışsa zaten direk anlıyorum girdiğim gibi çökecek ki çöküyor zatenlol ayarlarından eski directx9 sürümünü tercih et diyip deneyebilir misin bro?
Post automatically merged:
bide inject yaptıktan sonra ses geliyor o ses geldikten bi 5-10 saniye sonra oyuna gir bende de inject yaptıktan hemen sonra girersen coküyor
çerçevesize alın diyorlardı diğer baktığım çökme konularında zaten çerçevesizdi benimki. Pencereliyi de deniyeceğim defender tamamen kapalı antivirüs kullanmıyorum.pencere moduna almayı deneyebilrisin veya defenderi kapatmamışsın bir diğer seçenek antivirüs programı varsa silmeyi dene
windows sürümünü ve dosyaları kontrol etmeni öneririm
windows sürümünle alakalıdır diye düşünüyorum
windows sürümüyle alakalı bugün win 11 den 10 a düşürdüm çaıştı
Windows 10 21H2 kullanıyorum siz hangi sürümde oynuyorsunuzwindowsun hangi sürümünü kullanıyorsun
dx9 seçili zatenbendede öyle bir sorun vardı launcher üzerinden eski dx9 modunu aktifleştiri seçtikten sonra asla çokme yaşamadım sende dene eski dx9 modunu
Bunun ne önemi var ki? Zaten ana oyun penceresi açılmadan scripti injectlemiyor. Memoryui den yükle dedikten sonra oyun başlama ekranı gelmemişse oyun penceresi bekleniyor diye yazı yazıyor zaten cmd'de bilmem anlatabildim miSelamlar, scripti inject ettiğiniz kısmın tamamen yanlış olduğu için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Önce hileyi injectleyin daha sonra maç aratın ve maça girin sorun çözülecektir.
hiçbir alakası yok tamam onaylı üye olmak mesaj atıyorsun anladık da bildiğin şeyler vardır git o konularda mesaj yazişletim sistemin kaldırmıyor biraz para harcayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?