lpreborn irelia q reset alamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
menzil dışındaki adama durduk yere r atıyor comboda canı full minyona atlayıp q yu cd ye felan sokuyor bu sorun AOI olmadan once yoktu ayarlardan eqe yi secmistim güzel atıyordu fakat 2. macımda o secenek gitti o secenegi bulamadım AOİ secenekleri geldi sanırım o secenegi degistirmem gerek yardım eder misiniz

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Scloader kısmından lpreborn u seçmen gerekiyor üstelik r yi çok saçma atıyor elle kullanmanı tercih ederim combo ayarınıda eqe deil eeq seç bazen e tutturamıyor o yuzden q stack de boşa gitmiş olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
menzil dışındaki adama durduk yere r atıyor comboda canı full minyona atlayıp q yu cd ye felan sokuyor bu sorun AOI olmadan once yoktu ayarlardan eqe yi secmistim güzel atıyordu fakat 2. macımda o secenek gitti o secenegi bulamadım AOİ secenekleri geldi sanırım o secenegi degistirmem gerek yardım eder misiniz
sen comboyu düzgün atamazsan tabi olur miyon q ile tek yiyecek candaysa comboyu başat o minyondan adama seker zaten bide adamın canı lowsa r atması normal

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben beğenmyorm combo iyi yapamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
nedenini bilmiyorum ama lprebornun irelia sı ilk zamanlardaki gibi deyil

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sen comboyu düzgün atamazsan tabi olur miyon q ile tek yiyecek candaysa comboyu başat o minyondan adama seker zaten bide adamın canı lowsa r atması normal
kanka minyonun canı azsa yapmıyor zaten comboyu e q yaparken q reseti alamıyor

Üye
4 HİZMET YILI
bende ayarlarıyla oynadım saçma saçma şey yapıyor bazen char sıfırlamanın bir yolu var mı acaba?

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sc ile bence irelia kullanma sc ile daha iyi olabilicek carlar var onları kullanmanı önerrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...