Çözüldü LPReborn jinx base ult atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar jinx Default configte kullaniyorum ve Baseult acikmi degilmi bilmiyorum acik saniyorum ama baseye ulti atmiyor

Çözüm
merhaba arkadaslar jinx Default configte kullaniyorum ve Baseult acikmi degilmi bilmiyorum acik saniyorum ama baseye ulti atmiyor
Genellikle %25 can kaldığında öldürebilir seviyeye geldiğinde altta biri base atarken bir bar çıkıyor kırmızı olarak o zaman atıyor ama bu aralar Ezreal,Jinx bu tip BaseUlti olan herolar BaseU atmıyor genel bir sorun olabilir.
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Rakibin canı belli bir sınırı geçince oto olarak atıyor yani adamın canı baya bir az olması gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
muhtemelen LPReborn jinxin ultisi rakibi öldüremeyeceğini hesapladığı için atmıyordur

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Genellikle %25 can kaldığında öldürebilir seviyeye geldiğinde altta biri base atarken bir bar çıkıyor kırmızı olarak o zaman atıyor ama bu aralar Ezreal,Jinx bu tip BaseUlti olan herolar BaseU atmıyor genel bir sorun olabilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...