Çözüldü LPReborn Kalista ultiyi yanlış attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ADC Kalista oynuyordum, desteğimin canı azaldığında alıp adamların içine attı. Normalde kurtarması gerekmiyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kalista ultinin sadece ilk kısmı olan bağlı dost şampiyonu çekme kısmını kontrol edebilir.
İkinci kısım tamamen çekilen kişinin hür iradesine bağlı intihar edesi geldiyse eder.
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kalista birini ultiye aldığı zaman ultideki adam nereye çıkacağını kendi seçiyor sen atmıyosun ayarlardan istiyosan ultiye almasını kapatabilirsin ama

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kalista'nın fazla düzgün çalışmadığı hakkında zaten forumda mesajlar vardı, büyük ihtimalle bu çar arada buga giriyor. Başka çarlarla oynamanı öneririm kalista bir tık sıkıntılı gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
kanka bende anlamadım adalar napıyon falan diyorlar onlardamı suç bendemi anlamadım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kalista ultinin sadece ilk kısmı olan bağlı dost şampiyonu çekme kısmını kontrol edebilir.
İkinci kısım tamamen çekilen kişinin hür iradesine bağlı intihar edesi geldiyse eder.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kalista'nın fazla düzgün çalışmadığı hakkında zaten forumda mesajlar vardı, büyük ihtimalle bu çar arada buga giriyor. Başka çarlarla oynamanı öneririm kalista bir tık sıkıntılı gibi.
Aslında güzel çalışıyor daha bugün penta attım güzel bir skorla bitirip max dmg çıkarttım.
Ultiye gelecek olursak kalista da ultiye bastığında adam nereye düşeceğini kendi seçiyor bu senin elinde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...