LPReborn Kalista

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mevcut knk soloda oynuyorum yapıyor space basılı tuutnca minyona stack toplyuarak adama doğru gidiyor sonra adama düz q atıp e çekiyor sıfırlyıorlıyor sonra e biriktirip kite dev am ediyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sc ile kalista çok güçlü oluyor ama belirlenmesi daha kolay o yüzden tavsiye etmem

Üye
3 HİZMET YILI
config lerde olabilir o ayar bi bak configlere kalista basit bi özellik illaki bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
o combo yok varsa bile bizim scripte yok sanırım ama olsa çok iyi olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kalistada o kombo olmuyor başkan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çift zıplama glitchi var kalista güçlü ancak çok belli oluyor ve alistarla kolayca ctleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vayne ya da Kindred oynamanı tavsiye ederim o özellik gelmeyecek diye biliyorum.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla scriptlerde öyle bir combo yok ama olsa baya iyi olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kalista oynarken belli ediormu çok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çift zıplama glitchi ile birlikte çok çok güçlü oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Metada da halen çok güçlü kalista. Belli oluyor ancak geri düştüğünüz maçlarda tryhard modda açıp kullanabilirsiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kalistada biliyorsunuz minyona mızrak yükü biriktirip (aynı zamanda rakibede mızrak yükü biriktirerek) minyon ölmek üzereyken e ile mızrakları çektiğinde hem E yeteneği sıfırlanıyor hemde rakip sağlam hasar yiyor. Bu mekaniği LPreborn de ben göremedim acaba mevcut mu değil yoksa açmak için özel bir yeri mi var ?
Kalista'nın en güçlü yanı bu, eğer LPrenorn doğru kullanırsa oyuncak bebek çok çekici olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kalistada biliyorsunuz minyona mızrak yükü biriktirip (aynı zamanda rakibede mızrak yükü biriktirerek) minyon ölmek üzereyken e ile mızrakları çektiğinde hem E yeteneği sıfırlanıyor hemde rakip sağlam hasar yiyor. Bu mekaniği LPreborn de ben göremedim acaba mevcut mu değil yoksa açmak için özel bir yeri mi var ?
Mevcut değil malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...