Çözüldü LPReborn kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lol script'inde sorun mu var? Açmaya çalışıyorum, injector kapanıyor. Videoda yapılan her şeyi yaptım, xfproject uygulamasını indirdim, açtım ve oyuna girdim. Daha sonrasında siteden"yükle" bastım ama injector kapandı. İki-üç kere denedim, olmuyor.

Çözüm
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
buaraya da bakabilirsniz...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir kere antrenman modunda açabildim, demin oyuna girdim, açamadım. On dakika açmakla uğraştım, ya oyun kapanıyor ya da memoryui kapanıyor. Kanser oldum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kankam virus korumalarını kapat dene
Virüs koruması kullanmıyorum, defender zaten iptal, kökten kapalı. Zaten alakası yok, antrenman modunda iki kere açtım, onun dışında açamadım.
Post automatically merged:

Virüs koruması kullanmıyorum, defender zaten iptal, kökten kapalı. Zaten alakası yok, antrenman modunda iki kere açtım, onun dışında açamadım.
Download ekranı gelmiyor, sadece a b bi şeyler yazıyor

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
buaraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1.1-

1.2-
buaraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/
Çalıştırmayı başardım. Oyuna girmeden önce, istemci ekranındayken hileyi inject ediyorum. Böylece çalışıyor, fakat oyunda edersem; ya oyun çöküyor, ya da injector kapanıyor.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Çalıştırmayı başardım. Oyuna girmeden önce, istemci ekranındayken hileyi inject ediyorum. Böylece çalışıyor, fakat oyunda edersem; ya oyun çöküyor, ya da injector kapanıyor.
Anlıyorum sorunu geliştirici ekibe aktardık lakin şimdilik kullanabildiğiniz şekilde devam etmenizi önermek dışında başka bir yöntem sunamayacagim.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Download ekranı gelmiyor, sadece a b bi şeyler yazıyor
a-b geldikten sonra site üzerinden hack center üzerinden yükle ye basıyorsun ve oyun penceresi açıldığı anda injector kapanıyor, bazen oyun crash verebilir açılırken bendede oluyor pencere moduna alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aga virüs programı varsa onu kapat windows defender kapat güvenlik duvarını falan kapat bunları biliyorum sadece insallah sorunsuz çalışır hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...