Çözüldü LPReborn kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Normalkdle 120 FPS civarı alıyorum Script açıyorum direk 30'a iniyor
Arka planda blitz falan tarzı hiç bir uygulama açık değil Discord bile ekran kartı ayarları vs. ayarlanmış ve güncellenmiş lütfen başka çözümler söyleyin teşekkür ederim.

Çözüm
Arka planda blitz falan tarzı hiç bir uygulama açık değil Discord bile ekran kartı ayarları vs. ayarlanmış ve güncellenmiş lütfen başka çözümler söyleyin teşekkür ederim.
bu kasma sorunu sadece sende yok knk scriptin genelinde sorun bende de kasma oluyor aldıgım fps 70 60 bi anda 50 veya 40 a düşüş oluyor.
oyundaki ekran ayarlarında ortaya al fpsin bi ihtimal yükselir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum penceleri modda oynamanı öneririm bende de kasıyor o yüzden penceleriye alıp scripti gizle fps artar

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu kasma sorunu sadece sende yok knk scriptin genelinde sorun bende de kasma oluyor aldıgım fps 70 60 bi anda 50 veya 40 a düşüş oluyor.
oyundaki ekran ayarlarında ortaya al fpsin bi ihtimal yükselir

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Scriptin genelinde kasıyor kullanırken dostum zaten mesela Windsharpta çok daha fazla .
Lprebornda çok az görünüyor kullandıgım kadarı ile .

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkada bir sürü işlem yapıyor. Veri alıp işleyip ona göre LoL cllient'ine girdi veriyor azcıkta olsa kasma olacak.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Scriptin görünürlüğünü kapatmaktan başka çare yok sanırım, script ekrana birsürü şey çizdirdiği için performansta düşme olması normal tabii seninki normalden biraz fazla düşmüş onun kaynağı nedir bilemedim.

Eski bilgisayarımda F7 ile tüm çizgileri kapatıp öyle oynardım fazlasıyla fps artışı oluyor neredeyse script yokmuş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...