LPReborn kite ayarı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
LPReborn için önerdiğiniz bir kite ayarı var mıdır? Diğer scriptlere göre kite özelliğinin geride kaldığını düşünüyorum. Bir spaceglider olsa güzel olurdu :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Özel oyunda ayarları kurcala bro. Arkadaşımda gayet iyi çalışıyor.

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bence ücretsiz bir hileye göre gayet yeterli knk

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Parali hile ile karsilastirman cok sacma bir, ikincisi otomatik cfgler var

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkes paralı ücretsiz yazmış yorum için çözüm üreten yok :D burası memoryhackers beyler hileler çoğu paralılardan güzel zaten ama amaç yardımcı olmak millete :D

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lpreborn için önerdiğiniz bir kite ayarı var mıdır? Diğer scriptlere göre kite özelliğinin geride kaldığını düşünüyorum. Bi spaceglider olsa güzel olurdu :)
Shiftten pingmenu'yu kendi pinge göre ayarlarsan belki birazcık daha iyi kite atabilir

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dünya Çapında İş Yapan Oyun Hile Üreticilerinden Tut Türk Hile Üreticilerine Kadar Neredeyse Hepsini Deneyimledim. Bulabileceğin En İyi Ücretsiz Hile MemoryHackers'da.
Bu İşin Birde Dünya Üzerinde Zirvesinde Duranlar Var Tabii Onlarla Kıyaslıyorsan Büyük Hata Yapıyorsundur. Çünkü Hem Ücretli Script Hemde Adamların Oyunun Nasıl Anasını Ağlatırım Diye Yapıyor Hileyi. :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lpreborn için önerdiğiniz bir kite ayarı var mıdır? Diğer scriptlere göre kite özelliğinin geride kaldığını düşünüyorum. Bi spaceglider olsa güzel olurdu :)
kanka youtubeda sayısız bunun videosu vawr ayarlarıyla ilgili bi bakamanı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şu anda zaten yeterli ayarlar ve özellikler lprebornda mevcut kai sa vayne ezreal gibi çarları stucklarsan zaten kolay şekilde kasılabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
target selectoru ayarladığın süre boyunca bi sıkıntı olmaz bazen yüksek eloda nadiren manuel sağ tık yapmanı gerektirecek durumlar oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Jhinde iyi çalışıyor w yi oto atması ultiyi olabildiğince az kaçırması filan gayet yerinde

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Challanger config kullanabilirsin onda bütün şampiyonlar için ayarlar mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu paralı hile değil ki çok da bi beklentin olmasın bence

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka sana hemen taktik vereyim ben adc mainim yapman gereken tek şey kombo tuşun hangi tuşsa ona basmak adam kaçıyorsa sadece space e basman yeter ama üstüne geliyorsa space e basılı tutup adamın tam tersi yönüne sağ tıklaman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hazır cfg ler var bulabilirsen onları aktarabilirsin ama benim tavsiyem kendi configini kendin bul derim

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
forumda birkaç tane var, challenger yapılandırmasını tavsiye ederim

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha fazla ne arayabilirsin scden anlamıştım. Evade kapatırsan ömür boyu kite atarsın hangi champ ile istersen gerisi aldığım itemler, saldırın hızın olarak değişir. Default olarak kullandım hatta diğer configleri kullandım hepsi başarılıydı. Daha fazla ne beklenir bilmiyorum ya da sen ne arıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...