LPReborn Kog'Maw script deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, script kullanmaya 2 ay önce başladım ve en verimli bulduğum karakter Kog'Maw. Şu anda oynadığım lig platin elmas arası, istatislikler silverda başliyor ve platin 1'de son buluyor. Script kendi başına yetmez oyun bilgisi de çok önemli, aldığım itemler görünüyor. Fark ederseniz bazı oyunlarda randuin alırken bazı oyunlarda ise aklın sonu aldım. 40 günlük LPReborn scriptiyle Kog'Maw deneyimim.

Anlık olarak Kog'maw TR 25⁰. sıralardayım.

İyi Oyunlar

KOGMAW.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kog'maw ı script cidden cok güzel oynuyor guinso bittikten sonra tek atıyor çar

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
helal olsun kogmaw saldırı hızı kastıktan sonra taşıyor maçları yanında lulu olursa daha süper oluyo

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
40 günde kog ile bu elolar daysan buna en verimli demen saçma dostum ama tek başına o çarla çıkmakta iyi oyun bilgisi gerektirir yine sen script ile iyi oynamışsın bazıları çıkamıyor bile riotun çıkardığı takımlar yüzünden

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm 2 3 ay boyunca nasıl ban yemedin ayarlarını söyler misin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, script kullanmaya 2 ay önce başladım ve en verimli bulduğum karakter Kog'Maw. Şu anda oynadığım lig platin elmas arası, istatislikler silverda başliyor ve platin 1'de son buluyor. Script kendi başına yetmez oyun bilgisi de çok önemli, aldığım itemler görünüyor. Fark ederseniz bazı oyunlarda randuin alırken bazı oyunlarda ise aklın sonu aldım. 40 günlük LPReborn scriptiyle Kog'Maw deneyimim.

İyi Oyunlar

Ekli dosyayı görüntüle 77113
kogmaw güzel oluyorda biraz fazla belli ediyor bence script olduğunu

Üye
3 HİZMET YILI
Kog'maw o kadar iyi mi la sc ile cidden çok şaşırıyorum videolarda felan öyle hiç iyi göstermiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence düzgün bir ayardan sonra çoğu hero ile win alınır ama ayarı kendine göre yapmak lazım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 ay boyunca ban yemediysen helal olsun kendini belli etmemişsin demekki

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

İyi Oyunlar

Ekli dosyayı görüntüle 77113
Takımda önemli . Botta biz süper gidiyoruz solo mid jungle yüzünden kaybediyoruz

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valla knk sen bunu yazmasan mal mal çarlarda denicektim direk kog alacam şuna bak xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...