yorum sayın 50 olduktan sonra yada birkaç saat sonra otomatık yapıyo galıbamerhaba arkadaşlar ben lpe bornu kullanmak istiyorum bunun için hangi üye gruplarına katılmam ve nerden katılmam gerekiyor lütfen yazarmısınız
yorum sayın 50 olduktan sonra yada birkaç saat sonra otomatık yapıyo galıbamerhaba arkadaşlar ben lpe bornu kullanmak istiyorum bunun için hangi üye gruplarına katılmam ve nerden katılmam gerekiyor lütfen yazarmısınız
yorum sayım 51 zaten ama yeni 51 oldu umarım 1 2 saate kaydoluryorum sayın 50 olduktan sonra yada birkaç saat sonra otomatık yapıyo galıba
knk benim 50 yorumum var fakat onaylı üye değilim ve hesap 1 aylık fln fakat olmuyorYorum Sayınız 50 birde 5 günlük üyeliğiniz olmalı hocam.
yok knk o gurplara nasıl giricez onu merak ediyorum ve ben onaylı üye değilim ama 50 yorumum var ve hesap 1 aylık nedense olmuyor o gruplara girmiyor ve onaylı değilim50 yorumun ve 5 günlük üyeliğin olması lazım
teşekkür ederim50 yorum oldukran sonra 24 saat içerisinde geliyomuş arkadaşım söyledi bana da
rica ederim ne demek.yok knk o gurplara nasıl giricez onu merak ediyorum ve ben onaylı üye değilim ama 50 yorumum var ve hesap 1 aylık nedense olmuyor o gruplara girmiyor ve onaylı değilim
Post automatically merged:
teşekkür ederim
knk adminlerin yazıklarını okudumknk benim 50 yorumum var fakat onaylı üye değilim ve hesap 1 aylık fln fakat olmuyor
zaten adminler paylaşmış nasıl onaylı üye veya daha üstü yüksek üye olmaları için istersen git bi incele kankammerhaba arkadaşlar ben lpe bornu kullanmak istiyorum bunun için hangi üye gruplarına katılmam ve nerden katılmam gerekiyor lütfen yazarmısınız