lpreborn kullanan arkadaşların dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şu 2-3 gündür maçlarıma denk gelipte lpreborn u kendi de kullanan arkadaşlara denk geliyorum oyun bilgileri kıt oldukları için yenildiklerinde direk sen sc sin sen memory mi kullanıyorsun seni ticket atıcam falan diyenler oluyor arkadaşlar siz de bu sc nin ekmeğini yiyen insanlarsınız böyle yaparak en fazla benim hesabımı banlatırsınız belki ama o sc detected olursa burda hiçkimse lol oynamaz ve yeniden bir sc yapılırsa bunu çoğu kişi de kullanamaz benim karşıma da geliyor ancak ben ağlamıyorum adamın oyun bilgisi fazladır benden yener takımı feddir yener böyle ağlamaya devam ederseniz yakın bir zamanda hile tespit edilecek

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merak etme ticketları okumuyorlar hileden reportlanman da bir şey ifade etmiyor robot kontrol ediyor o da boş bak dalgana he de geç hiç bir şey olmaz

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunu anlamayan bir kesim var işte... Sen ne kadar dil dökersen dök kendi bildiklerini okumaya devam edecekler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sen hiç birşey söyleme onlar boş boş konuşsunlar öyleleri ile hiç ilgilenilmez sadece boş boş konuşurlar

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hergun denk geliyorum ellerine ne geçiyor anlamıyorum yenildikleri de basliyolar aglamaya

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kim bilir kaç kişi reportladı aylardır ban yemiyorum boşver

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar şu 2-3 gündür maçlarıma denk gelipte lpreborn u kendi de kullanan arkadaşlara denk geliyorum oyun bilgileri kıt oldukları için yenildiklerinde direk sen sc sin sen memory mi kullanıyorsun seni ticket atıcam falan diyenler oluyor arkadaşlar siz de bu sc nin ekmeğini yiyen insanlarsınız böyle yaparak en fazla benim hesabımı banlatırsınız belki ama o sc detected olursa burda hiçkimse lol oynamaz ve yeniden bir sc yapılırsa bunu çoğu kişi de kullanamaz benim karşıma da geliyor ancak ben ağlamıyorum adamın oyun bilgisi fazladır benden yener takımı feddir yener böyle ağlamaya devam ederseniz yakın bir zamanda hile tespit edilecek
ban yenmiyor kanka rahat ol

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben sc yeni başlicamda nasıl legit yapcaz ayarları filan bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...