Çözüldü LPReborn kullandığınız sürüm desteklenmiyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Normal bir şekilde oyunda iken açmaya çalıştım cmd falan açıldı sonra kullandığınız sürüm desteklenmiyor, lütfen bekleyiniz diyor. Forumlara bakıyorum herkes lpreborn pre arıyorum yazıyor bende benden kaynaklı oldugunu düşündüm öylemi yoksa lpreborn sc güncellenmesimi gerek ?

Çözüm
(çözdüm)

kısacık bir araştırma sonrası anladımki lpreborn windows 7 ile desteği kesmiş neden anlamıyorum bu h!le programları windows 7 ile desteği kesiyor belki adamın pc si kötü ? neyse windows 8/8.1 ve windows 10 1909 sürümlerinde sorunsuz çalışıyormuş benim gibi windows 7 kullananlar yapacak bişey yok h!leden mahrum kaldık:/ herkese iyi günler.
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
(çözdüm)

kısacık bir araştırma sonrası anladımki lpreborn windows 7 ile desteği kesmiş neden anlamıyorum bu h!le programları windows 7 ile desteği kesiyor belki adamın pc si kötü ? neyse windows 8/8.1 ve windows 10 1909 sürümlerinde sorunsuz çalışıyormuş benim gibi windows 7 kullananlar yapacak bişey yok h!leden mahrum kaldık:/ herkese iyi günler.

Çözüm
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
(çözdüm)

Windows 7 kullanan diye bir kavram yok şuan windows 7 ile satılan herhangi bir sistem yok. Gidip giriş seviyesi bir sistem toplasanız en ucuzundan yine windows 10 kaldıracak bir sistem olur. Celeron & pentium cpu lu bilgisayar ile hile kullanmayı verin bir zahmet. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...