Onaylı Üye
LPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu?
Tamamdır sağolasın reisknk bak şimdiban yermiyim vs diye sorarkaen söyle sorun ban yeme süremi nasıl uzatırım diye çünki riot games hertürlü ban atıyor neyse soruna gelicek olursak da evade yi belli durumlarda (K) tuşu ile açıp kapatman senin için daha iyi olr en azından daha az belli etmiş olursun
knk bide kendi ayarlarını doğru şekilde yaparsan daha verimli kullanırsın ama uşenirim ayarlamam diyosan challenger config var yükleyip kullanabilirsinTamamdır sağolasın reis
LPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu
Çok açma bişi olmazLPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu?
O configi nereden bulabilirimknk bide kendi ayarlarını doğru şekilde yaparsan daha verimli kullanırsın ama uşenirim ayarlamam diyosan challenger config var yükleyip kullanabilirsin
kanka cok acma demelerinin mantıgı evade acıp acmadıgını riot fark etmiyor ama oyunundaki adamlar evade acıkkenki hereketlerinden seni repleyebilir ve rep yersen direkt ban atıyor bu yuzden evadeyi dikkatli kullanmalın az cokla alakasi yokLPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu?
Evade ve skin değiştirmeyi kullanmıyorum. Bunlarla daha erken ban yersiniz.LPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu?
yani artıyo birazcık ama riske atmaya değmez diyosan kullanmaLPreborn kullanmaya düşünüyorum ama kullanırken sizce Evade kapalı mıyım, Evade banlanma riskini arttırıyor mu?