LPReborn kullanmak LoL hesabını banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
LPReborn güvenilir midir arkadaşlar? Ban yiyen oldu mu ya da yan hesapta açıp ban yesem ana hesabım etkilenir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayır ana hesabın ban yemez oynadıgın hesap ban yer. Ayrıca ban oranı cok düsük su an bayağıdır ara ara girip oynuyorum 3 ay falan oluyor acıp oynayalı ban yemedim daha

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam 1 ay a yakındır kullanıyorum ban vs hiç bişi yok hatta bazen dodgelerden dolayı sc misin diye soranlar oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayir banlatmaz hatta bir adam benim videomu aldi oyun icinde hatta bende kullandigimi acik acik soyledim ama hesap hala duruyor

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mouse hareketlerini taklit ediyor aslında çok bir risk barındırmıyor kullan gitsin hocam

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
0 hesap açmıştım garanti olsun diye ban yersem hesabım gitmesin diye şuanda 69levelim plat 4 yemiyorum galiba ban ama hiçbirzaman fazla abartmadım mesela evade falan açmıyorum herzaman belli etmicek derecede oynuyom

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
2/3 ay oldu ban yok ve tek sıkıntı bazı karakterlerde sc yok o yüzden ona gore kullanırsın ama merak etme ban yemezsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hile kullanıyosan ban yermiyim diye sormana gerek bile yok çünkü hile kullanırsan eninde sonunda ban yiyeceksin ama yan hesabından ana hesaba ban yeme gibi bir durum söz konusu olmaz açtığın hesapta yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...