LPReborn kullanmaya rağmen oyun kaybetmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Script kullanıyorum, adc'de ezreal veya sup'da senna oynuyorum ama nedense her 10 maçımdan 7-8'i lose geliyor. Her maç en fazla hasar veren 2 kişiden birisi oluyorum ama yetmiyor. Sizce problem ne olabilir? Önerdiğiniz herolar varsa dikkate alacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Botta oynuyorsan kogmawın üstüne tanımam hele supun yumi gelirse tadından yenmez. Soloda da vayne yapabilirsin ama teemo gelirse ctliyor. Onun dışında kolay kolay kaybetmezsin.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam bende senin gibiydim fakat sadece script ile oyun kazanılmıyor oyunuda bilmek lazım alt kog maw alıyorsun challanger config yükle 10 oyundan 8 win gelir. Adam akıllı dikkatli oyna scriptr güvenip 2 3 kişinin arasına da dalma

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
script illa her oyunu kazandiracak diye bir sey yok bu bir takim oyunu

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
takımın kötü olduğu zamanlarda kaybedebiliyorsun twitch oynayamanı tavsiye ederim 6 ya kadar çok agresif oynama 6 olunca zaten kill alıyorsun bir şekilde :) yanında lulu varsa birde tamamdır

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ne yazıkki lol sadece space basarak kazanılabilecek bir oyun değil. Oyun bilgini geliştirmen lazım ki winrate'in artsın. Mesela sadece yasuo mid ile 10 maçın 8'ini winlemiştim.

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Scripte güvenip öne atılıp ölmekte bir hatadır böyle bir hatalardan kaçınmalısın ve şampiyon seçimi çok önemli twitch alayıpm kog alayım win alayım diye bir şey yok rakip draven çekerse hiç bir anlamı kalmaz böyle düşünmek lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Samira açık değil, Samira açana kadar Kog maw oynayacağız anlaşılan :) teşekkür ediyorum, diğer tavsiyeleri de bekliyorum. Evet oyun bilgisi önemli fakat ben yeni başladım LoL'e :D Oyun bilgim 0 tabi bunun da etkisi oluyordur kaybetmekte

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Takım la oynamalısın Takımın etrafında oyna kasmışsan adc olmana ragmen kill sal pozisyonu iyi al öylee taşırsın zaten

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam scripti kullanmanında incelikleri var konu açan script hakkında bilgili arkadaşlar var nasıl kullanmalı neler yapılmalı ona dair o rehberleri forumda aratıp bakarsanız sizin için daha iyi olacaktır

Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar banada yardım edermisniz açcam bende script fln derken anlamayıorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
script her şey demek değil ki, takım oyunu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...