topta irelia oyna 2 gune elmassınArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum sizce deneyimli olan arkadaşlarım hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım.
topta irelia oyna 2 gune elmassınArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum sizce deneyimli olan arkadaşlarım hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım.
adc de bütün karakterler diyebilirim yanına lulu falan al elmassın yani adc güzelArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum. Sizce deneyimli olan arkadaşlarım, hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım?
Adc kalista, jinx, vayne gibi çarlar lig atlamak için çok iyi ben script vayne oynadım kendi kendine penta atıyorArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum. Sizce deneyimli olan arkadaşlarım, hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım?
jungle oynamanı tavsiye etmiyorum. adc veya mid öneririm. mid oyunu sırtlama konusunda iyidir. ancak oyun bilgisi lazım. script sana sadece mekanik verir. rakibe göre eşya almalısın. oyun görüşünü geliştirmelisinArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum. Sizce deneyimli olan arkadaşlarım, hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım?
adc vayne oynuyorum lanede ezilsen bile oyun sonu taşıyorsunArkadaşlar ben script ile lig atlamak istiyorum. Sizce deneyimli olan arkadaşlarım, hangi lane ve hangi heroları oynamalıyım?