LPReborn last hit atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu zamana kadar başıma böyle bir şey gelmedi. X'e basıyorum, last hit atmıyor. Aynı şekil de V ve C'ye basınca da çoğu zaman atmıyor. Arada bir iki minyona last hit atıyor, sonra vurmayı bırakıyor. CFG'siz oynuyordum. Şimdi challenger CFG yaptım hâlâ aynı. Beyaz işaret çıkıyor, o çıkınca last hit atıyor ama arada bir atıyor. Çok nadir yani. Ne yapmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bazen oyunda chat ekranında yanlışlıkla bastığın tuşlar bazı ayarları ve fonksiyonları açıp kapatıyo bende samira oynarken farm almıyodu H tuşuna basmışım tekrar basınca düzeldi

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,
Shift menüsünden ping ayarını oyun içi pinginle eşleştirmelisin. Bu sorunu çözmüyorsa Appdata\Roaming klasöründen LPRB klasörünü silim default ayarlarda scripti tekrar loadla.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba,
Shift menüsünden ping ayarını oyun içi pinginle eşleştirmelisin. Bu sorunu çözmüyorsa Appdata\Roaming klasöründen LPRB klasörünü silim default ayarlarda scripti tekrar loadla yaptım hepsi

Merhaba,
Shift menüsünden ping ayarını oyun içi pinginle eşleştirmelisin. Bu sorunu çözmüyorsa Appdata\Roaming klasöründen LPRB klasörünü silim default ayarlarda scripti tekrar loadla.
dediğin gibi yaptım ama olmuyor rakip ejdere başladığında göstermiyor v c x tuşu çalışmıyor sistemi anlamadım bazen çalışıyor 2 farm alıyor sonra çalışmıyor

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
V laneclear, X last hit, C mixed attack. Eksik paketlerin olabilir scriptin konusunda yüklemen gereken paketler yazıyor bunları yüklemelisin. Ayrıca windows sürümün nedir?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
V laneclear, X last hit, C mixed attack. Eksik paketlerin olabilir scriptin konusunda yüklemen gereken paketler yazıyor bunları yüklemelisin. Ayrıca windows sürümün nedir?
windows 10 kullanıyorum hiç böyle bir sorun yoktu ama dün güncellendi script dün giremedim bugün girdiğim de bu şekildeydi.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows 10 un hangi sürümü en stabil 1909 versiyonunda çalışıyor
Sorun çözüldü gibi. Dün sabah saatlerin de ücretli script almıştım farklı bir siteden orada eski dx9 modunu aktifleştirmemiz gerekiyordu scyi kullanmak için şimdi o modu kapattım herhangi bir sorun gözükmüyor ondan kaynaklandı galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...