BİR TÜRK
Süper Üye
ban riski var her hilede oldugu gibi bende yedim
what about ban risk
what about ban risk
Belirtmiş zaten arkadaş.hangi heroları oynuyorsun
oyuna güncelleme geldi sanırım versiyon hatası veriyorgüncelleme mi geldi ?
tam oyuna girdim bideGüncelleme ne zaman gelir? Güçük bir güncelleme aldı oyun ve düştü sc.
league of legends just got mini update, it will LPReborn will be updated soon##################################################
League of Legends hash missmatch!
League Hash: 85c6082d9a3790a7ecdc1886d3c9d2c9
League Version: 12.2.419.1399
##################################################
Bir sorunum var, oyun içinde hack'i uyguladığımda hiçbir şey olmuyor, dx6'yı etkinleştirdim ve pencereli mod da var, tabanda f7'ye basıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Yanlış kurduğum bir şeyin hatası olup olmadığını görmek için bunu windsharp ile yapmayı denedim ama hayır, windsharp ile benim için iyi çalıştıKomut dosyası çok iyi çalışıyor, herhangi bir hata varsa lütfen yazınız) yardım edebileceğim herhangi bir şey varsa)
Kayıt defterini temizleyiciyle temizleyin ve önyükleyiciyi yeniden yükleyin, kapatmayı veya defender'a izin vermeyi unutmayın, ardından açıklayın ve komut dosyasını istemcide çalıştırmayı unutmayınBir sorunum var, oyun içinde hack'i çalıştırdığımda hiçbir şey olmuyor, dx6'yı ve pencere modunu da etkinleştirdim, en son güncelleme yüzünden mi olacak?
Post automatically merged:
Bir sorunum var, oyun içinde hack'i uyguladığımda hiçbir şey olmuyor, dx6'yı etkinleştirdim ve pencereli mod da var, tabanda f7'ye basıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Yanlış kurduğum bir şeyin hatası olup olmadığını görmek için bunu windsharp ile yapmayı denedim ama hayır, windsharp ile benim için iyi çalıştı