Seçkin Üye
log temizleme işe yarıyor mu yarıyorsa nerden edinebilirim ?
mine too, have sometimes 3 times to restart till its working.Dude I am using cracking accounts, the last account I used it over a month with WindSharp and got banned after two days from using LPreborn. LPreborn now crushing every **** match.
kanka ben 3 gün oldu ban yok bypass kullanmıyorum ama sen kullan eğer ban yemezsen gelişmeleri bizle paylaşir mısınban yok değil mi şuan ben ashe jinx oynarım 1 2 hafta sürse bile yeter hevesimizi alalım (by pass kullanacağım bir sorun olmaz umarım ' log temizleme programı' )
AC Ligi şu anda devre dışı, en azından burada BR bölgesinde kimse yasak almıyorkanka ben 3 gün oldu ban yok bypass kullanmıyorum ama sen kullan eğer ban yemezsen gelişmeleri bizle paylaşir mısın
bilgilendirme için sağ ol BR bölgesinde ne kadar ping ile oynuyorsun acabaAC Ligi şu anda devre dışı, en azından burada BR bölgesinde kimse yasak almıyor
burada genellikle 20 ila 40 ping arasındadır, buralarda normaldirbilgilendirme için sağ ol BR bölgesinde ne kadar ping ile oynuyorsun acaba
tamam hocam teşşekür ederimburada genellikle 20 ila 40 ping arasındadır, buralarda normaldir
no its not off ^^apparently it looks like the alloy AC is off
Kardeşim ben de BR'denim ama banlanıyorum, bana discord'unu verir misin?AC Ligi şu anda devre dışı, en azından burada BR bölgesinde kimse yasak almıyor
really ? here is not banning , some people did tests with windsharp after lpreborn was released and so far they have not been banned , so it was a good advance !no its not off ^^
lig kayıtlarını temizlemeyi deneyinKardeşim ben de BR'denim ama banlanıyorum, bana discord'unu verir misin?
Zaten "LoL_Auto_ByPass-main" ile temizlendi, hala yasaklanıyorlig kayıtlarını temizlemeyi deneyin
bana discord adresiyle dm gönderZaten "LoL_Auto_ByPass-main" ile temizlendi, hala yasaklanıyor
Bana discord, instagram veya başka bir iletişim şekli verebilir misin?
tamam özelden gönderdimbana discord adresiyle dm gönder